Rochii îndrăzneţe ale vedetelor

16 noiembrie, 2015
Rochii îndrăzneţe ale vedetelor Madalina Ghenea jpeg

A trecut vremea în care actriţele mizau pe eleganţă şi naturaleţe şi mai puţin pe frumuseţe. Astăzi, starurile nu se sfiesc să îmbrace ţinute provocatoare care să le scoată în evidenţă calităţile fizice. Aşadar, iată ce rochii îndrăzneţe au purtat vedetele la evenimentele din acest an:

Mădălina Ghenea s-a numărat printre cele mai controversate actriţe de la Festivalul de la Cannes 2015. Actriţa a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie foarte transparentă, creată de designerul Cristina Săvulescu.

image

Însă, rochiile cele mai îndrăzneţe ale vedetelor pot fi remarcate la petrecerea de după decernarea premiilor Oscar, dată de Vanity Fair. În acea seară, starurile de la Hollywood aleg să îmbrace ţinute cât mai provocatoare. Astfel, fosta iubită a fotbalistului Ronaldo, Irina Shayk, a purtat o rochie Versace care a lăsat partea stângă a corpului complet vizibilă, fiind acoperită cu plasă. Şi actriţa Margot Robbie a ales o rochie îndrăzneaţă, însă numai dacă vorbim de decolteu, în rest, a apelat la eleganţă supremă cu rochia Saint Laurent vintage.

Jennifer Lopez s-a ”rezumat” la o rochie neagră, semi-transparentă – rochii îndrăzneţe ale vedetelor

Şi la Golden Globes 2015 vedetele au optat pentru rochii îndrăzneţe. Chrissy Teigen, frumoasa soţie a lui John Legend, a reuşit să atragă privirile tuturor într-o rochie superbă din dantelă, extrem de îndrăzneaţă, creaţie Zuhair Murad, accesorizată cu bijuterii fine şi un clutch metalic. De asemenea, şi Kate Hudson a punctat o apariţie extrem de provocatoare. Actriţa a ales o rochie albă Versace, tip sirenă, cu un decolteu foarte adânc.

Şi Jennifer Lopez este una dintre vedetele care obişnuieşte să poarte rochii îndrăzneţe. În ziua în care a împlinit 46 de ani, cântăreaţa a sărbătorit printr-o petrecere de pomină în club, la braţul mai tânărului ei iubit, Casper Smart. Şi cum vorbim de o divă precum J.Lo este de înţeles de ce alegerea sa vestimentară s-a ”rezumat” la o rochie neagră, semi-transparentă, sub care nu a mai purtat nimic altceva!

Rochii îndrăzneţe ale vedetelor: Rihanna a purtat  rochie care a lăsat puţin loc imaginaţiei

Reese Witherspoon a reuşit să facă senzaţie, în acest an, cu rochia ei neagră, creată de designerul Jason Wu pentru Hugo Boss. Tăieturile îndrăzneţe ale rochiei, dar şi faptul că a renunţat la lenjeria intimă pentru a-şi pune în evidenţă decolteul imens, au transformat-o în preferata fotografilor pe covorul roşu.

image

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ şi pentru că îi place să se afle în centrul atenţiei, Nicole Richie nu a mai uimit pe nimeni atunci când a apărut la un eveniment monden într-o rochie aurie Marc Jacobs fără sutien.

Însă, regina apariţiilor care îţi taie răsuflarea s-a dovedit a fi Rihanna la ultima gală CFDA Fashion Awards, unde a primit distincţia “Fashion icon of the year”. Rochia ei, care a lăsat puţin loc imaginaţiei, a fost creată special pentru ea de tânărul designer Adam Selman şi avea aplicate 216.000 de cristale Swarowski.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg