România la Miss World

21 decembrie, 2015
România la Miss World jpeg

Natalia Ioana Oneţ, reprezentanta României la Miss World 2015, competiţie ce a avut loc în acest an în Sanya (China), a primit titlul Miss World East Europe şi a fost premiată cu un contract de modelling în valoare de 30.000 de euro, pentru un an, premiu oferit de o agenţie de modele din China.

Natalia Oneţ

Reprezentanta României la Miss World nu a reuşit să se califice în topul 20 al finalistelor, însă ea s-a situat pe locul al 17-lea în urma "voting-ului competiţiei".

Iată ce clasare a avut reprezentanta României la Miss World

Rezultatul Nataliei Oneţ este cea mai bună clasare a României în ultimii 9 ani din întreaga istorie a celor patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore (Miss World, Miss Universe, Miss Earth şi Miss International), după ce Ioana Valentina Boitor s-a clasat pe locul al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006.

Titlul Miss World 2015 a fost câştigat de reprezentanta Spanei, Mireia Lalaguna Royo, în vârstă de 23 de ani. Aceasta a adus coroana Miss World în Spania pentru prima dată în istoria de 65 de ani a competiţiei Miss World.

Natalia are 26 de ani, o înalţime de 1,76 metri şi dimensiunile 89-60-90. Este născută în Satu Mare, dar locuieşte în Bucureşti de mai mulţi ani. Miss România 2015 vorbeşte patru limbi străine: engleza, franceza, italiana şi spaniola.

La 17 ani, Natalia a fost personaj principal într-un videoclip al unei trupe dance, 3rei Sud Est. La 15 ani a câştigat titlul de Miss Boboc la Colegiul „Doamna Stanca” din Satu Mare. În 2009, a fost pe locul trei la Miss Universe România, iar în 2011 a luat marele premiu la Miss Hostess România. Acum doi ani, românca şi-a adăugat la palmares şi titlul de Miss Tourism România.

Ce-şi doreşte reprezentanta României la Miss World

În trecut, reprezentanta României la Miss World a practicat scrima, spada şi floreta timp de câţiva ani bune, este pasionată de psihologie, actorie, călătorii şi înot. În plus, Nataliei îi place să schieze şi să călărească.

Natalia Oneţ

Pe de altă parte, reprezentanta României la Miss World 2015 a terminat Facultatea de Biologie, însă nu-şi doreşte o carieră în acest domeniu. Natalia spune că este atrasă de televiziune şi că visează să filmeze la Hollywood. „Sunt atrasă de lumea televiziunii şi consider că participarea la Miss World România 2015 îmi va oferi posibilitatea  de a lucra în televiziune. Doresc ca în viitorul apropiat să urmez cursurile unei şcoli de televiziune şi film. Pe viitor mă văd moderând o emisiune tv în România sau jucând într-un film la Hollywood, actoria fiind una dintre marile mele pasiuni”, spune Natalia.

"Sunt foarte fericită că am reuşit să clasez România pe un loc onorabil în cadrul competiţiei Miss World 2015, rezultat datorat prestaţiei mele, dar şi tuturor românilor care m-au votat online şi mass-mediei din România în egală măsură. Toate cele 120 de concurente au fost extrem de bine pregătite, motiv pentru care competiţia a fost extrem de strânsă, majoritatea ţărilor meritând să câştige marele titlu din punctul meu de vedere", adaugă Natalia Oneţ, reprezentanta României la Miss World.

O premieră mondială în competiţiile de frumuseţe internaţionale din acest an este eliminarea probei costumelor de baie. O altă noutate este faptul că reprezentanta Românie la Miss World şi o concurentă din Paraguay au fost acceptate în competiţie deşi au 26 de ani, cu un an mai mult decât prevede regulamentul.Recente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg