Rona Hartner s-a logodit

28 decembrie, 2012
181381 10150869694576640 983193997 n jpeg

Artista de origine română, stabilită în Franţa, va începe noul an cu o nouă bijuterie pe inelar, plină de promisiuni frumoase. Cel puţin, la asta ne duce cu gândul anunţul făcut ieri de Rona, pe Facebook.

Artista de origine română, stabilită în Franţa, va începe noul an cu o nouă bijuterie pe inelar, plină de promisiuni frumoase. Cel puţin, la asta ne duce cu gândul anunţul făcut ieri de Rona, pe Facebook.

E o prezenţă discretă, în ultima vreme, în presa românească, chiar dacă, de felul ei, e o fire expansivă şi plină de culoare. Rona Hartner (39) trăieşte de ani buni departe de România, dar când şi când revine în ţară şi mai aflăm ce lucruri i s-au mai întâmplat.

image

Deşi nici acum n-a scăpat de apelativul „amanta lui Emil Constantinescu”, în urma unui zvon propagat, se pare, de o amică de-ale ei, care a vrut să facă bani uşor scornind o poveste cu amante şi preşedinţi, Rona nu pare afectată de fel de ce (mai) cred românii despre viaţa ei.

În definitiv, e o femeie matură, divorţată (s-a despărţit de dansatorul argentinian Rocco Sedano la mai puţin de un an de la nuntă) şi care creşte singură un copil (o fetiţă de aproape 5 ani, pe nume Sumayla), iar străinii par s-o iubească mai mult decât foştii săi compatrioţi.

image

Şi asta pentru că, din 1997, ea trăieşte în Franţa, unde a devenit celebră datorită rolului Sabinei din filmul „Gadjo Dilo“, regizat de Tony Gatlif. Pelicula a primit 20 de premii şi au făcut-o pe Rona mai cunoscută în Franţa, decât în propria-i ţară.

Deunăzi, aflată în platoul emisiunii „Acces direct”, ea a mărturisit că „gândesc în franceză, visez în franceză, dar înjur pe româneşte”. Ea a ajuns în ţară, după ce a fost nevoită să depună mărturie în cazul unui hacker român, care a reuşit să obţină date confidenţiale despre ea şi despre fetiţa ei, motiv pentru care Rona se gândeşte serios să-şi schimbe domiciliul şi să-şi mute fetiţa la altă grădiniţă.

În ciuda tuturor acestor probleme, românca rămâne însă un om vesel şi optimist, pentru care viaţa se desfăşoară în ritm de muzică şi de dans. Iar, de Sfântul Ştefan, artista şi-a anunţat logodna prin intermediul contului ei de Facebook, unde fanii s-au grăbit s-o felicite.

Să sperăm că de data aceasta va fi o căsnicie cu noroc şi că Rona îşi va fi găsit jumătatea, cu adevărat.

image

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg