Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

11 iulie, 2012
roxana ionescu nunta cu sotul jpeg

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

"Din partea mea a fost dragoste la prima vedere. La vârsta de 14 ani l-am cunoscut. El e mai mare decât mine cu opt ani, aşa că a fost şi un pic mai raţional. L-am cunoscut la o agenţie de fotomodele unde eram şi eu înscrisă şi când l-am văzut m-am îndrăgostit pe loc. Ţin minte şi acum cum a intrat el în cameră la agenţie aşa galant şi cu ce era îmbrăcat. Am rămas pur şi simplu cu gura căscată după el. Apoi între noi s-a legat o prietenie frumoasă şi m-a cucerit cu felul lui de-a fi, cu firea lui veselă, cu întreaga lui fiinţă", povestea, fericită, Roxana, despre cum a început relaţia cu Laurenţiu Gheorghe, care avea să-i devină soţ pe 6 mai 2006, iar cununia urma să aibă loc la aceeaşi biserică s-au cununat şi părinţii ei. Mai mult, ea visa să aibă o fetiţă împreună cu Laurenţiu.

image

Dar fericirea ei a început să se clatine de vreo un an încoace, de când a început să se zvonească faptul că între ea şi soţul său au apărut unele discuţii. Cei doi au negat că ar fi în pragul divorţului şi au încercat să-şi refacă mariajul.

image

Însă, anul acesta, după publicarea unor fotografii compromiţătoare, care dovedesc infidelitatea soţului ei, Roxana a decis să pună punct unei căsnicii nefericite. Se pare că cea cu care Laurenţiu a înşelat-o era o apropiată a familiei, sora naşei de cununie.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, cei doi au depus actele la un notar şi au divorţat pe cale amiabilă, iar Roxana s-a mutat singură în Chitila.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg