Russell Crowe: scandal violent cu o rapperiţă

17 octombrie, 2016
Russell Crowe goes for a run with a mystery blonde around Beverly Hills jpeg

Actorul a dat-o afară pe Azealia Banks din camera lui de hotel după ce aceasta i-a ameninţat oaspeţii că-i taie cu cuţitul!

Russell Crowe a făcut-o lată!

Un incident şocant şi o bârfă cel puţin bizară! Dacă aţi ascultat melodia "212" a Azealiei feat. Lazy Jay, atunci nu vi-l închipuiţi pe Russell Crowe prin preajma rapperiţei, nu-i aşa? Cum au ajuns cei doi la acelaşi party şi mai ales cum a ajuns ea să-i ameninţe oaspeţii? S-a întâmplat sâmbătă seară, când Russell a invitat zece prieteni în camera lui de la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, ca să ia cina şi să asculte nişte muzică bună. Ei bine, unul dintre invitaţii lui a fost hip hoperul RZA, care a venit însoţit de Azealia.

Azealia Banks i-a ameninţat pe prietenii actorului.

Scandalul a început când Azealia a batjocorit playlistul lui Russell, spunând că el şi prietenii lui sunt "nişte albi plictisitori de moarte". Atât i-a trebuit lui Russell, despre care ştim de mai multă vreme că e temperamental... Dar nici cu Azealia nu ne e ruşine, dacă e să plecăm urechea la bârfele despre incident... "Ce v-ar mai plăcea dacă mi-aş sparge acum paharul şi v-aş înfige un ciob în gât să vă ţâşnească peste tot sângele, ca-ntr-un film de Tarantino...", ar fi strigat Banks. Moment în care actorul a luat-o pe sus şi a dat-o afară din cameră, chemând nişte bodyguarzi ca s-o evacueze din hotel. De partea cealaltă, rapperiţa are altă versiune: actorul ar fi făcut-o "cioară", ar fi strâns-o de gât, ar fi scos-o în şuturi afară din cameră şi ar fi scuipat-o. Poliţia investighează cazul şi se pare că nici amicul ei, RZA, care a adus-o la acea petrecere, nu susţine versiunea ei.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg