Russell Crowe: scandal violent cu o rapperiţă

17 octombrie, 2016
Russell Crowe goes for a run with a mystery blonde around Beverly Hills jpeg

Actorul a dat-o afară pe Azealia Banks din camera lui de hotel după ce aceasta i-a ameninţat oaspeţii că-i taie cu cuţitul!

Russell Crowe a făcut-o lată!

Un incident şocant şi o bârfă cel puţin bizară! Dacă aţi ascultat melodia "212" a Azealiei feat. Lazy Jay, atunci nu vi-l închipuiţi pe Russell Crowe prin preajma rapperiţei, nu-i aşa? Cum au ajuns cei doi la acelaşi party şi mai ales cum a ajuns ea să-i ameninţe oaspeţii? S-a întâmplat sâmbătă seară, când Russell a invitat zece prieteni în camera lui de la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, ca să ia cina şi să asculte nişte muzică bună. Ei bine, unul dintre invitaţii lui a fost hip hoperul RZA, care a venit însoţit de Azealia.

Azealia Banks i-a ameninţat pe prietenii actorului.

Scandalul a început când Azealia a batjocorit playlistul lui Russell, spunând că el şi prietenii lui sunt "nişte albi plictisitori de moarte". Atât i-a trebuit lui Russell, despre care ştim de mai multă vreme că e temperamental... Dar nici cu Azealia nu ne e ruşine, dacă e să plecăm urechea la bârfele despre incident... "Ce v-ar mai plăcea dacă mi-aş sparge acum paharul şi v-aş înfige un ciob în gât să vă ţâşnească peste tot sângele, ca-ntr-un film de Tarantino...", ar fi strigat Banks. Moment în care actorul a luat-o pe sus şi a dat-o afară din cameră, chemând nişte bodyguarzi ca s-o evacueze din hotel. De partea cealaltă, rapperiţa are altă versiune: actorul ar fi făcut-o "cioară", ar fi strâns-o de gât, ar fi scos-o în şuturi afară din cameră şi ar fi scuipat-o. Poliţia investighează cazul şi se pare că nici amicul ei, RZA, care a adus-o la acea petrecere, nu susţine versiunea ei.



Recente pe Ok! Magazine

Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg