Russell Crowe şi văduva lui Steve Irwin, pe punctul de a se căsători?

22 noiembrie, 2016
G'Day USA Penfolds Icon Black Tie Gala jpeg

Umblă vorba pe la Hollywood că actorul şi Terri Irwin sunt pe punctul de a se căsători şi că nu-şi mai doresc să-şi ascundă relaţia amoroasă.

Surprinşi aici în 2007, pe când participau la o gală caritabilă

Ei bine, la asta nu ne aşteptam! Cine ar fi crezut că văduva regretatului Steve Irwin îşi va găsi liniştea în braţele actorului hollywoodian Russell Crowe? Noi, nu, cu siguranţă!

Revista ”New Idea” este cea care a titrat că Terri, în vârstă de 52 de ani acum, ”nu mai vrea să-şi ascundă” relaţia amoroasă şi că e dispusă să spună lumii întregi că se iubeşte cu actorul şi că vor să se căsătorească. ”Îţi poţi da seama imediat că e ceva între ei şi că e, de fapt, de multă vreme”, a declarat o sursă din anturajul lui Terri.

Russell a fost căsătorit timp de nouă ani cu Danielle Spencer. În 2012, cei doi s-au separat

Acelaşi apropiat a declarat că relaţia dintre Terri şi Russell datează de ceva vreme, numai că actorului i-a fost greu să facă vreun pas decisiv, fiind cu gândul la fosta soţie, Danielle, de care s-a despărţit în 2012.

Cât despre Terri, aceasta pare să fi căutat o copie a lui Steve, pe care a găsit-o în persoana lui Russell. ”Există un motiv foarte bun pentru care sunt compatibili – niciunul nu a crezut că o să mai trăiască vreodată o iubire adevărată”, a mai declarat respectivul apropiat, citat de revista ”New Idea”.

Revenind la nuntă, se spune că cei doi au pus la cale o ceremonie ”intimă şi restrânsă”, dar că va avea loc tocmai în 2018.

Amintim că la începutul acestui an au apărut primele zvonuri potrivit cărora Russell şi Terri ar forma un cuplu. Pe atunci, câţiva vecini de-ai lui Terri au declarat că l-au văzut pe actor, făcând cu mâna, de la balconul apartamentului ei.

Terri, alături de cei doi copii: Robert şi Bindi

Trebuie să precizăm şi că un reprezentant de-al grădinei Zoo din Australia a declarat pe atunci, pentru Daily Mail Australia, că aceste zvonuri nu sunt adevărate şi că Terri şi Russell nu formează un cuplu.

Terri şi Steve (1992–2006)

Rămâne, aşadar, de aflat care este adevărul!Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg