S-a iubit cu J.F. Kennedy, dar şi cu soţia preşedintelui! Atrasă de femei, Marilyn Monroe a avut aventuri şi cu superbele Brigitte Bardot şi Elizabeth Taylor

6 februarie, 2020
mar jpeg

“Ştiu că n-o să fiu niciodată fericită, dar măcar o să fiu gay!”, obişnuia să spună sex simbolul Vechiului Hollywood. Şi s-a ţinut de cuvânt! Pe lângă numeroasele relaţii intime pe care le-a avut cu bărbaţi celebri - printre care Elvis, Frank Sinatra, Joe DiMaggio şi preşedintele american Kennedy - Marilyn se putea mândri cu aproape la fel de multe aventuri cu femei frumoase şi faimoase.

Jacqueline Kennedy

35 profimedia 0351937585 jpg jpeg

Ştim cu toţii despre aventura pe care actriţa a avut-o cu J.F. Kennedy, ba chiar şi despre cea cu fratele preşedintelui american am aflat, însă cine şi-ar putea imagina că seducătoarea Marilyn a ajuns să o cucerească până şi pe soţia primului om în stat?! Ce-i drept, Jacqueline Kennedy nu a fost o biată victimă în mariajul cu JKF, ci şi-a căutat şi ea plăcerea pe oriunde putea, în timp ce soţul ei o înşela în mod repetat.

qqqqqqqqqqqqqqqqq jpg jpeg

Unii sunt de părere că fosta Primă Doamnă, încurajată de drogurile consumate ocazional, a vrut să se răzbune pe soţul ei şi s-a culcat chiar cu amanta lui. Evident că nu există dovezi în acest sens, însă există înregistrate, în mod oficial, câteva întâlniri private între Jacqueline şi Monroe. Şi cine poate şti cu adevărat ce se întâmpla în spatele uşilor închise, între cele două femei?!...

k iar jpg jpeg

Despre Marilyn ştim că era lesbiană sau, mă rog, bisexuală, iar despre foasta doamnă Kennedy nu putem decât presupune că prefera, din când în când, compania femeilor din simplul motiv că era oricum destul de rece şi de distantă de soţul cu care nici măcar nu împărţea dormitorul în Casa Albă. Iar pe cel de-al doilea soţ al ei, Aristotle Onassis, nici măcar nu l-a sărutat la nuntă, când preotul i-a declarat soţ şi soţie. Hm.  

k jpg jpeg

Brigitte Bardot

Superba franţuzoaică a mărturisit, în memoriile ei, că Marilyn a sedus-o într-un vestiar destinate femeilor, în 1956. Şi întregul episod erotic a avut loc în timpul unei recepţii date în onoarea Reginei Elisabeta a II-a!

22 iar bardo jpg jpeg

Odată ce şi-a dat seama ce efect a avut confesiunea ei de budoar, Brigitte a încercat să retracteze totul, să spună că era de fapt doar o metaforă, însă n-a mai reuşit să convingă pe nimeni de asta, în ciuda calităţilor ei evidente de actriţă. 

20 bardo jpg jpeg

Bisexualitatea lui Monroe nu era un secret pentru cei care lucrau cu ea şi erau foarte apropiaţi de superstarul hollywoodian. Până şi regizorul de origine română, Jean Negulesco, care a colaborat cu blondina la filmul How to Marry a Millionaire, a dezvăluit că Marilyn i-a spus, la un moment dat, că ea n-a avut niciodată orgasm cu un bărbat. Poate doar cu femei, nu?...

26 tot bardo bun jpg jpeg

Elizabeth Taylor

33 profimedia 0351937595 jpg jpeg

În acest caz, există mai mulţi care susţin că între cele două actriţe a existat ceva mai mult decât o simplă amiciţie. Numeroase surse au declarat, pentru Daily Mail şi National Enquirer, că Monroe a sedus-o, la un moment dat, pe Taylor. Asemenea informaţie este cu atât mai preţioasă cu cât heterosexualitatea frumoasei cu ochi violeţi nu fusese până atunci pusă niciodată la îndoială. În plus, cele două staruri de cinema se comportau ca nişte rivale autentice! Să fi fostul totul doar o făcătură?

24 sau asta liz jpg jpeg

Bun, dar cum şi când s-a întâmplat întreaga lor aventură sexuală?

În 1961, atât Marilyn, cât şi Elizabeth erau la Sands, în Las Vegas, unde Frank Sinatra susţinea un concert. În atmosfera plăcută de la spectacol, şi mai ales din culise, totul a decurs cât se poate de natural. După ce consumaseră câteva pahare de şampanie, cele două actriţe s-au apropiat mai mult ca niciodată. Bineînţeles că Monroe a fost cea care a făcut primul pas şi tot ea avea o atingere “electrizantă”, după cum şi-a amintit Taylor ceva mai târziu.

liz jpg jpeg

“Voiam să văd cât de departe ar merge nenorocita! Şi am lăsat-o pe ea să facă toată munca…”, a scris Liz în jurnalul ei în acea seară memorabilă.

foto - Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg