Sandra Bullock şi Ryan Reynolds nu părăsesc dormitorul

7 septembrie, 2011

Cei doi actori, despre care a căror relaţie (neconfirmată) se bârfeşte intens la Hollywood, sunt cei mai casnici îndrăgostiţi, iar serile lor cele mai frumoase, în intimitatea dormitorului lor, se petrec într-o atmosferă cât se poate de

Cei doi actori, despre care a căror relaţie (neconfirmată) se bârfeşte intens la Hollywood, sunt cei mai casnici îndrăgostiţi, iar serile lor cele mai frumoase, în intimitatea dormitorului lor, se petrec într-o atmosferă cât se poate de caldă şi relaxantă, dezvăluie o sursă din cercul celor doi.

„Amândurora le place să comande mâncare, să se uite împreună la câteva dintre emisiunile lor TV preferate şi să se relaxeze. Amândoi sunt atât de fireşti, de normali. De ani de zile, prietenii le tot spun să se cupleze. Toată lumea parcă vedea cât de bine se potrivsesc şi cât de tare se plac, numai ei nu. Fac o echipă fantastică. Au şi aceleaşi valori despre familie. Pentru că întâi au fost prieteni foarte buni, iar dragostea lor a înflorit pe un teren solid”, a afirmat sursa. Aşadar, dacă e adevărat că sunt împreună, atunci Sandy şi Ryan ar putea asigura un cămin minunat pentru Louis şi copilul pe care se zvoneşte că ar plănui să-l adopte împreună.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg