Scandal! Angelina Jolie, la cuţite cu tatăl ei!

8 aprilie, 2017
angi jon jpeg

Nu e prima dată când auzim că Angelina Jolie şi tatăl ei, actorul Jon Voight, se au ca şoarecele şi pisica, aşa că nu-i greu de crezut că cei doi n-au făcut pace nici acum!

Angelina nu-l vrea pe Jon Voight în preajma copiilor ei

Umblă vorba pe la Hollywood că Jon Voight nu i-a intrat nici acum în graţii fiicei sale, celebra Angelina Jolie. Potrivit unei surse citate de ”People”, Angie nu vrea să-l ştie pe tatăl său în apropierea celor şase copii ai săi, deşi acesta se luptă din răsputeri să le intre pe sub piele. ”Nu trece o zi fără ca Jon să-i trimită Angelinei sau copiilor ei câte un mesaj de dragoste. Totuşi, i s-a spus clar că nu este binevenit în familia ei”, spune un apropiat din anturajul actriţei hollywoodiene.

Mai grav de atât este faptul că James Haven, fratele Angelinei Jolie, şi totodată ”bona” celor şase copii ai actriţei, este destul de afectat de faptul că actriţa şi tatăl lor sunt într-un continuu război. ”James s-a săturat să fie prins la mijloc”, mai povesteşte respectiva sursă.

Cât despre motivul pentru care Angie nu vrea să aibă de-a face cu tatăl ei, este încă un mister. Am bănuit, însă, că ura pe care i-o poartă actriţa tatălui ei ar veni de la faptul că Jon i-a fost alături lui Brad Pitt încă din secunda doi al divorţului. ”Angelina, pur şi simplu, nu-l place pe Jon şi nu vede niciun motiv pentru ca acesta să stea în preajma copiilor săi”, spune, totuşi, sursa citată de publicaţia amintită anterior.

foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg