Scandal monstru între Alina Pușcaș și Irina Deleanu. S-a lăsat cu injurii și acuze grave. De la ce a pornit drama

3 octombrie, 2022
FotoJetScandal jpg

În Bucureștiul zilelor noastre, flama se poate aprinde instantaneu când e vorba de trafic sau locuri de parcare.

Multe persoane justițiare sunt deranjate, pe bună dreptate, dacă cineva parcheză pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, în cazul în care nu se numără printre acestea.

De la o situație de genul acesta a pornit și un scandal monstru, ziua în amiaza mare, între două vedete autohtone.

Alina Pușcaș, cunoscuta prezentatoare de la ”Te cunosc de undeva” a fost implicată într-un conflict de proporții cu Irina Deleanu, fostă componentă a lotului olimpic de gimnastică și în prezent șefă a Federației Române de Gimnastică Ritmică, dar și presupusa iubită a magnatului Ion Țiriac.

Irina, aflată în mașină cu fiica sa, a parcat într-un loc delimitat pentru persoanele cu dizabilități, dar Alina Pușcaș era în zonă, pe fază și justițiară. Când a văzut întâmplarea, a simțit nevoia să intervină și s-o apostrofeze pe șoferița insensibilă. Moment în care iadul s-a dezlănțuit, potrivit Playtech.ro.

Felul agresiv în care a fost atenționată Irina Deleanu s-a lăsat cu scântei, mai ales că, potrivit șefei Federației Române de Gimnastică Ritmică, avea tot dreptul să parcheze acolo, căci, susține ea, fiica sa suferă de diabet.

„Am fetița cu diabet și avem ca drepturi și acest permis de parcare, pe care-l folosesc când merg cu ea, pentru că i se poate schimba starea, i se mai face rău când îi crește sau scade glicemia.

Fii-mea se uita în dreapta și tocmai îmi spunea pe cine a văzut. Și fix când ne-am dat jos, ne-a strigat „Să nu vă dea Dumnezeu să aveți nevoie de acel loc”. Am rămas proastă, am întrebat-o ce problemă are și dacă a verificat.”, a declarat gimnasta exclusiv pentru playtech.ro.

Totodată, ea așteaptă scuze public de la Alina Pușcaș.

„Lumea se uita la noi. M-am dus după ea și am spus dacă a văzut ce am pe parbriz. Ea mi-a răspuns – mă lasați, că o văd în picioare bine, sănătoasă. Că e o nesimțire să parchez pe acel loc. Am vrut să-i arăt ecusonul. Ea îmi facea poză la mașină. I-am spus că e o ignorantă total. Că nu mă așteptam la această atitudine. La care mi-a răspuns că și dacă îl am, e al fetiței. Adică fetița conduce mașina. A plecat în trombă și bombănea. E dramatic pentru tine ca mamă când cineva te atacă și că ce, aia e boală.”, a mai menționat fosta gimnastă pentru sursa citată.

Alina Pușcaș nu are de gând să-și schimbe punctul de vedere și când i-a fost solicitat un drept la replică, a spus că se va vedea cine a abuzat pe cine dacă vor fi analizate filmările de pe camerele de supraveghere.

Micuța Irinei Deleanu își face insulină de 4 ori pe zi și chiar Ion Țiriac s-a implicat în a o ajuta, să-i găsească tratamente mai noi.

În 2021, Irina Deleanu a mărturisit într-un interviu pentru Playsport.ro că Ion Țiriac, cu 37 de ani mai în vârstă decât ea, pe care-l cunoaște de mai bine de 25 de ani, de când era sportivă, este bărbatul care a ajutat-o în momentele cele mai dificile. Miliardarul s-a implicat total pentru a găsi soluții care să-i amelioreze afecțiunea de care suferă copila.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg