Scarlett Johansson s-a cuplat cu Chris Evans?

21 martie, 2017
World Premiere Of Marvel's "Avengers: Age Of Ultron"   Red Carpet jpeg

Cei doi sunt legaţi de o veche prietenie despre care surse din cercul lor de apropiaţi spun că acum s-ar transforma în mult mai mult de-atât

Ce se întâmplă între Scarlett şi Chris?

Scarlett Johansson se află în plin proces de divorţ de Romain Dauriac, un divorţ îngreunat şi de lupta pentru custodia copilului lor. De cealaltă parte, Chris Evans a încheiat în luna ianuarie relaţia cu Jenny Slate. Iar cum Scarlett şi Chris sunt legaţi de o prietenie veche de mai bine de zece ani, apropiaţii lor se aşteaptă ca ce doi să se cupleze. Cu atât mai mult cu cât se ştie că există chimie între ei şi au lucrat împreună la mai multe proiecte.

Mai mult, la ceremonia Oscarurilor, au stat unul lângă altul. "Amândoi au cerut să fie aşzeaţi unul lângă altul", a dezvăluit o sursă pentru revista americană Star. "Ulterior, toată seara a părut că se întâmplă ceva între ei. El îi tot şoptea lucruri la ureche, iar ea râdea, înroşindu-se. "Sunt prieteni de mulţi ani. Dar timing-ul este totul. Acum, mulţi suspectează că se vor cupla", a concluzionat sursa. Pe de altă parte, dacă ar fi să privim echilibrat bârfa, ce-i drept, cei de la Marvel ar putea produce un astfel de cuplu de faţadă, care să-i ajute la promovarea peliculelor lor. Bunăoară, Scarlett aka Black Widow şi Chris Evans aka Captain America filmează chiar acum pentru Avengers: Infinity War. Dar nu le stă rău împreună, nu-i aşa?

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg