Scarlett Johansson şi Romain Dauriac divorţează! Ce s-a întâmplat?

26 ianuarie, 2017
scarlett johansson jpeg

Încă un mariaj celebru de la Hollywood se destramă! Este vorba despre cel al actriţei Scarlett Johansson cu jurnalistul francez Romain Dauriac.

Scarlett şi Romain vor divorţa

Potrivit publicaţiei ”Us Weekly”, actriţa în vârstă de 32 de ani este cea care a pus punct căsătoriei de doi ani cu tatăl copilului ei. ”Scarlett a iniţiat procedurile de separare, şi a luat această decizie”, spune un apropiat de-al actriţei, care confirmă nefericita informaţie.

Vestea este într-adevăr o surpriză pentru toţi cei care cunoaşteau pe cei doi, căci Scarlett şi Romain n-au dat niciodată de înţeles faptul că mariajul lor ar întâmpina obstacole. Ei bine, iată că se-ntâmplă, Scarlett şi Romain sunt, chipurile, despărţiţi din vara anului 2016, însă de-abia au anunţat, oficial, că relaţia lor a ajuns la sfârşit.

Cât despre motive, respectiva sursă a dezvăluit că ceea ce a împins-o pe actriţă să ia această decizie este faptul că ea şi soţul ei nu aveau prea multe lucruri în comun, iar stilurile lor de viaţă erau complet diferite. ”Simţea că nu aveau prea multe lucruri în comun în ceea ce priveşte stilul de viaţă”.

Cu toate acestea, chipurile, cei doi au o relaţie ”de prietenie” şi au de gând să împartă custodia micuţei Rose, în vârstă de doi ani. Scarlett a înaintat deja actele de divorţ, iar specialistul care o va reprezenta în acest proces va fi avocata Laura Wasser, cea care a ajutat-o să divorţeze şi de Ryan Reynolds, în 2011.

Amintim că prima lor apariţie în public, în calitate de cuplu, a avut loc în noiembrie 2012. Cei doi s-au căsătorit în secret în Philipsburg în octombrie 2014, la o lună după reprezentantul lor a anunţat că cei doi au o fiică.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg