Schumacher ar putea fi externat?

27 martie, 2014

Chiar dacă nu a mai fost făcut public niciun anunţ din partea staff-ului spitalului din Grenoble, Gary Hartstein, fost medic pentru Formula 1 in perioada 2005-2012, crede că fostul campion ar putea părăsi spitalul.

Chiar dacă nu a mai fost făcut public niciun anunţ din partea staff-ului spitalului din Grenoble, Gary Hartstein, fost medic pentru Formula 1 in perioada 2005-2012, crede că fostul campion ar putea părăsi spitalul.

Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar dacă nu exista semne clare de îmbunătăţire a stării sale de sănătate, scrie cotidianul britanic “Express”. De altfel, Gary Hartstein a declarat că lumea ar trebui să se aştepte la ce e mai rău în cazul campionului mondial, întrucât acesta se afla în comă indusă de 87 de zile.

„Dacă până acum mă îngrijoram de ce ar putea să se întâmple cu fiecare veste proastă primită, acum am realizat că lipsa informaţiilor cu privire la starea lui ar putea, de fapt, să fie benefică în a ne obişnui cu ideea şi a ne detaşa...”, a explicat medicul.

Din cauza aglomerării spitalului din Grenoble, personalul se vede nevoit să îl externeze pe Michael Schumacher, fiind dispuşi să improvizeze o unitate mobilă sigură, pentru a nu îi înrăutăţi starea de sănătate pe parcursul transportului. Sportivul ar putea fi transferat fie într-o clinică privată din Germania, fie adus la domiciliu, acolo ar urma să fie supravegheat în continuare de personal medical specializat.

Medicii sunt îngrijoraţi inclusiv de kilogramele pierdute de când se afla internat. „Deşi pierderea în greutate este normală pentru pacienţii aflaţi în comă, 20 de kilograme este mult pentru persoanele cu greutate normală. Se poate presupune că muschii săi s-au degradat major din cauza imobilităţii”, a declarat prof. dr. Curt Diehm, de la spitalul Karlsbad din Germania, conform Mediafax.

Cel mai pesimist scenariu este acela de „comă conştientă”, o stare vegetativă permanentă în care pacientul este conştient, însă nu se poate mişca sau vorbi.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG