Se despart Annette Bening şi Warren Beatty?

17 septembrie, 2010
20060917 ink m16 943 jpeg

Unul dintre cele mai longevive şi mai iubite cupluri de la Hollywood le dă emoţii fanilor, din cauza unor certuri apărute în urma deciziei fiicei lor de a-şi schimba sexul.

Unul dintre cele mai longevive şi mai iubite cupluri de la Hollywood le dă emoţii fanilor, din cauza unor certuri apărute în urma deciziei fiicei lor de a-şi schimba sexul.

Toată lumea afla, cu vreo trei luni în urmă, faptul că fiica lui Annette Bening (52) şi-a lui Warren Beatty (73), Kathlyn (18), doreşte să se supună unei operaţii de schimbare de sex. De altfel, Kathlyn a făcut un prim demers în acest sens, schimbându-şi numele din buletin cu unul masculin, Stephen Ira. Şocaţi de alegerea fetei lor, cei doi actori au refuzat să-şi dea acordul, deşi cunoşteau înclinaţiile sexuale ale acesteia. Cel mai afectat este tatăl, care nu se poate împăca cu gândul că, în loc de fată, a „crescut“ un băiat. În acest moment, singurul aliat al lui Kathlyn este mama ei, care vrea doar să-şi vadă copilul fericit.

image

Foto: Actorii, alături de fetele lor, Kathlyn (stânga), Isabel şi Ella (dreapta).

Certurile apărute ulterior în casa Bening-Beatty pe marginea acestui subiect par să fi culminat cu refuzul lui Warren de-a o însoţi pe Annette în turneul de promovare a celui mai nou proiect cinematografic al ei, intitulat (culmea!) „The Kids Are All Right“. Publicaţia „National Enquirer“, care a urmărit îndeaproape subiectul, spune că cei doi actori sunt tot mai reci unul cu celălalt, ies tot mai rar împreună în public şi că şi-au redus la minimum chiar şi conversaţiile telefonice.

Prezentă săptămâna trecută la Festivalul de Film American de la Deauville, din Franţa, Annette Bening a refuzat să răspundă oricărei întrebări a reporterilor aflaţi la faţa locului, iar reprezentanţii actriţei i-au împiedicat pe aceştia să continue să o hărţuiască cu solicitările lor. Imediat, ziariştii de la „New York Post“ au conchis că între Annette Bening şi Warren Beatty există unele tensiuni ce ar putea duce, în viitorul apropiat, la despărţire.

Totuşi, în ciuda tuturor speculaţiilor, purtătorul de cuvânt al actriţei, Simon Halls, ne asigură că nu este nimic adevărat şi că „singurul motiv pentru care n-a vrut să răspundă presei a fost că se afla în Franţa pentru promovarea filmul, şi nu pentru a da curs unor speculaţii ridicole“.

Annette Bening şi Warren Beatty sunt căsătoriţi din 1992.

Foto:

,Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}