Se împacă Jennifer Lopez cu Casper Smart?

20 august, 2014

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile pe care o conducea el

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, cei doi au fost văzuţi plimbându-se împreună relaxaţi, cu maşina prin oraş. Pe 18 august, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile.

Prin urmare, să fie vorba de o împăcare cu tânărul coregraf de 27 de ani? Mai ales că reacţia cântăreţei, la vederea fotografilor, a fost să se pitească în scaun, în timp ce Casper a tras capota

Conform unui martor citat de publicaţia Us Magazine, cei doi râdeau şi ascultau muzică tare, când au observat că sutn văzuţi de paparazzi. “Încă se iubesc şi sunt foarte apropiaţi. Nu m-ar surprinde să aflu că ies iar împreună şi că se distrează când şi când”. Mai ales că nici despărţirea lor, după doi ani şi jumătate de relaţie, nu a fost una uşoară. Deşi a fost una amiabilă, fără resentimente, scandalurile sexuale care l-au avut pe Casper ca pion principal nu au ajutat deloc.

JLo şi Casper au devenit un cuplu în 2011, la patru luni după despărţirea de al treilea soţ al ei, Marc Anthony, cu care jurata American Idol are doi copii.

Iată poza cu cei doi aici

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg