Secretele sexuale ale celebrităţilor. Ce se întâmplă cu adevărat în dormitorul lor?

21 ianuarie, 2017
1 jpeg

Deschidem uşor uşile dormitorului VIP şi pătrundem în intimitatea celor mai mari - şi mai dezinhibate – staruri din lume. Cum îşi piperează vedetele viaţa sexuală?

Nick Cannon & Mariah Carey

image

Da, aveţi dreptate, cei doi nu mai formează un cuplu de ceva vreme, însă atracţia dintre ei a fost atât de puternică pe vremea când erau soţ şi soţie, încât n-o putem trece cu vederea. Se pare că Nick era peste poate de încântat de capacitatea vocală a soţioarei lui şi, în serile în care avea nevoie de un mic stimulent pentru a da reprezentaţia vieţii lui între aşternuturi, punea un CD cu Mariah Carey. Putem numai să ne închipuim ce extaz avea loc pe trilurile cântăreţei!

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

image

Ce mi-e personajul pe care Jason Sudeikis l-a interpretat în “Horrible Bosses” şi care era înnebunit după sex şi ce mi-e actorul care are un apetit sexual impresionant în viaţa de zi cu zi?! Se pare că starul hollywoodian şi actriţa Olivia Wilde au parte de adevărate maratoane sexuale. Cel puţin aşa a susţinut actorul la începutul mariajului său cu frumoasa Olivia, când se compara pe el şi pe soţia sa cu doi “kenyeni sexuali”. Acum, când au apărut pe lume doi copii în sânul familiei Wilde-Sudeikis, lucrurile s-or mai fi domolit prin casa actorilor, însă e limpede pentru oricine că atracţia dintre cei doi soţi n-a dispărut nici în ziua de azi.

Jada Pinkett-Smith & Will Smith

image

Cei doi soţi s-au confruntat de ani de zile cu zvonuri legate de un divorţ iminent. Şi cum-necum actorii de culoare au rezistat împreună la greu şi, mai ales, la bine, oooo, la atât de bine, încât i-ar face invidioşi şi pe cei mai activi sexual dintre noi. Şi asta pentru că Jada şi Will se mândresc cu o viaţă sexuală foarte bogată. Ei nu se jenează să recunoască ce bine se potrivesc în dormitor şi cum fac sex practic peste tot. Chiar şi atunci când sunt în vizită la prieteni, tot găsesc câteva minute numai pentru ei. Se furişează în baie şi se bucură împreună de o partidă rapidă de sex. Biroul şi maşina sunt şi ele frecventate de faimosul cuplu în acelaşi scop. Dar nu numai schimbarea locaţiei este incitantă pentru ei. Interpretarea unor diverse roluri se numără, de asemenea, printre preferinţele lor.

Nick Lachey & Jessica Simpson

image

Nici ei nu mai sunt împreună, dar şi când au fost… mai că n-au luat foc aşternuturile de pat de la atâta pasiune câtă exista între ei! Şi cum îşi piperau cele două vedete viaţa intimă? Ei bine, Nick adora să o privească pe Jessica în pantofi cu toc cui şi de la asemenea accesorii fashion până la o noapte întreagă de sex nebun nu era decât un pas. În prezent, Simpson susţine că are parte de cele mai intense orgasme în timp ce este gravidă. Nu-i de mirare că este deja mămica a doi copii! Oare ia în calcul extinderea familiei?...

Sting & Trudie Styler

image

Cântăreţul a devenit faimos alături de trupa The Police, din care a făcut parte ani în şir, dar performanţele de care este în stare artistul în intimitate sunt, de asemenea, demne de toată lauda. I s-a dus vestea că poate face sex o noapte întreagă. Un adeăvarat adept al practicilor tantrice, Sting rezistă între aşternuturi mai mult decât pe scenă. Fanii lui chiar glumesc că sunt dezamăgiţi când concertele lui durează doar două ore, când toată lumea ştie că starul este este capabil de reprezentanţii mult mai îndelungate… Şi, de parcă nu era de-ajuns asemenea “record”, artistul se costumează în fel şi chip acasă, când vrea să-şi impresioneze soţia (obicei pe care-l practică şi ea, bineînţeles).

Scarlett Johansson

image

Nu numai că arată ca o bombă sexy, ci chiar se comportă în concordanţă. Frumoasa actriţă a declarat cu guriţa ei că nimic nu-i oferă o plăcere mai mare decât sexul făcut pe bancheta din spatele maşinii. “Ador să fac sex în maşină! Atunci când am chef de ceva nebunesc şi pervers, bancheta din spate a maşinii este locul în care îmi doresc să ajung!”, a încins vedeta imaginaţia bărbaţilor de pretutindeni.

Ricky Martin

image

Starul latino chiar că poate spune că trăieşte “la vida loca”! Un homosexual declarat şi fericit, Ricky nu se sfieşte să spună în gura mare că el un bărbat împlinit pe plan sexual. “Ador duşurile aurii! Obişnuiesc să fac asta în duş şi mi se pare atât de sexy, având în vedere diferenţa dintre temperatura corpului uman şi cea a apei din cadă!”, i-a uimit Martin pe toţi pudibonzii din lume. Pentru necunoscători, “duşul auriu” este urinarea pe partener. Cam prea multe informaţii ne-a oferit Ricky, nu-i aşa?



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg