Secretul ruşinos al actriţei Farrah Fawcett

10 ianuarie, 2017
T685359 03 jpeg

Celebrul star din ”Charlie`s Angels” a luat în mormânt un secret şocant: faptul că era cleptomană şi că a fost prinsă în timp ce fura de cel puţin două ori!

Farrah era cleptomană

Presa internaţională a titrat, zilele trecute, că Sarah Fawcett suferea de cleptomanie şi că, deşi toţi cei din jurul ei ştiau acest lucru, nimeni n-a dezvăluit asta până acum. ”Boala lui Farrah Fawcett a fost un secret bine ţinut de toţi cei apropiaţi ei şi le cauza mare tristeţe”, spune o sursă citată de publicaţia Globe.

Se pare că actriţa, care a murit la vârstă de 62 de ani din cauza cancerului de colon, a fost prinsă în timp ce fura de mai multe ori. Prima oară s-a întâmplat pe când era la liceu, în oraşul Corpus Christi, Texas.

În anul 1970, Farrah a fost arestată de două ori pentru că a fost prinsă furând haine. În ambele cazuri, actriţa a motivat că a încercat să schimbe anumite produse vestimentare şi că a fost refuzată, aşa că a rezolvat problema ”cu mâinile ei”. ”Eu doar îmi făceam dreptate cu mâinile mele”, ar fi declarat pe atunci actriţa.

Farah Fawcett fura haine şi bijuterii

Farrah a fost atunci acuzată de furt şi amendată cu 125 de dolari, respectiv 265 de dolari.

Potrivit publicaţiei amintite anterior, Farrah n-a renunţat la acest ”obicei” nici după ce a dat lovitura la Hollywood. ”Farrah a furat din mai multe magazine. Dintr-unul a plecat cu o bijuterie în valoare de 8.000 de dolari”, spune sursa respectivă, care a menţionat şi că a scăpat de toate acuzaţiile datorită faimei sale.

Ryan O'Neal era contactat adesea din cauza furturilor iubitei sale

Chipurile, apropiaţii actriţei, şi chiar partenerulei de viaţă, Ryan O`Neal, erau contactaţi frecvent de managerii magazinelor respective pentru a plăti  pentru ”cumpărăturile neglijente” ale actriţei. ”Erau informaţi că Farrah fusese cu puţin timp în magazinul lor şi că un produs scump, la care se uitase ea, tocmai dispăruse. Apoi, unul dintre apropiaţii actriţei aranjau ca un cec care să acopere costul produselor furate de Farrah să le fie trimis”, mai povesteşte respectiva sursă.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg