Sergiu Nicolaescu, victima unui malpraxis?

7 ianuarie, 2014

Cea care se încumetă să facă această afirmaţie este nimeni alta decât sora regretatului regizor, Iolanda Nicolaescu, care consideră că medicii de la Spitalul Elias nu l-au tratat corespunzător pe acesta. În consecinţă, aceasta intenţionează să dea în judecată instituţia, invocând motivul malpraxisului.

Cea care se încumetă să facă această afirmaţie este nimeni alta decât sora regretatului regizor, Iolanda Nicolaescu, care consideră că medicii de la Spitalul Elias nu l-au tratat corespunzător pe acesta.

La câteva zile după ce soţia cineastului român i-a depus acestuia urna cu cenuşa la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti, stârnind o nouă ceartă între ea şi sora lui Sergiu Nicolaescu, aceasta din urmă nu-şi găseşte liniştea şi spune că fratele ei a fost victima unui malpraxis.

„Fratele meu a fost asasinat, sunt convinsă de asta! E malpraxis la toată chestia asta. Mă bazez pe faptul că aceeaşi operaţie a avut-o mama mea şi a scăpat cu viaţă. Iar mama unei prietene de-a mea are 92 de ani şi acum s-a operat la Spitalul Sfânta Ana de aceeaşi chestie ca frate-miu şi a scăpat cu viaţă. Profesorul care a operat-o pe femeia asta mi-a explicat că operaţiile cu puroi nu se fac prin metoda laparoscopică, pentru că trebuie să fie deschis, metoda clasică... Aşa, puroiul fuge foarte repede mai departe. Lui frate-miu i-au făcut operaţie închisă, laparoscopică, şi, în felul acesta, puroiul, până a doua zi dimineaţa, s-a dus în plămâni provocându-i moartea“, crede Iolanda Nicolaescu, citată de ring.ro.

, a mai spus aceasta pentru

.

Foto: arhiva ADH