Sexgate la Hollywood

25 noiembrie, 2016
colaj jpeg

Doamnelor şi domnilor, bun venit în cel mai exclusivist club sexual din Los Angeles! Lăsaţi deoparte inhibiţiile şi descoperiţi fanteziile unor membri activi precum Angelina Jolie, Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow, care au fost expuşi în toată perversitatea lor în urma unei investigaţii jurnalistice care a aruncat Hollywood-ul în aer!

image

Ancheta realizată de RadarOnli­ne şi făcută publică în noiembrie aproape că le-a prins cu panta­lonii în vine pe câteva dintre cele mai mari staruri americane, care frecven­tează SNCTM, adică Hollywood Sex Club For Celebrities, un club erotic destinat vedetelor. Iar detaliile picante aflate despre clienţii An­gelina Jolie, Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow îi fac să roşească şi pe cei mai dezinhibaţi din­tre noi. Dar ce este mai exact SNCTM şi cum şi-a atras o clientelă selectă?

„Palatul carnal“ – cum mai este denumit acest club al plăcerilor – găzduieşte lunar petreceri sexuale la care participă doar mem­bri aleşi pe sprânceană, în schimbul unei taxe de 50.000 de dolari. „Angie a venit singură la început, după aceea l-a adus şi pe Brad“, a început dezvăluirile cineva care are acces în clădirea retrasă din L.A., unde au loc orgiile. „Ea a cerut ca două femei să fie prezente şi una dintre ele să poarte hamuri sexy, iar cea­laltă să o gâdile pe tot corpul cu o pană. În tot acest timp, Angie făcea sex cu un bărbat“, a povestit martorul.

Dacă, în cazul bisexualei Jolie vedem po­sibil asemenea scenariu, implicarea lui Gwy­neth Paltrow într-un joc sexual cvasi-public părea mai greu de crezut. Însă faimoasa mamă a doi copii are o latură surprinzător de libertină. Proprietara unui blog de lifesty­le care se bucură de succes, denumit Goop, actriţa l-a intervievat pe deţinătorul SNCTM, Damon Lawner, şi a publicat online întreaga lor discuţie revelatoare. Mai mult de-atât, ea a aprobat postarea unei recenzii pozitive a clubului şi promovarea pe Goop.com a unei jucării sexuale în valoare de 15.000 de dolari. „Cei mai mulţi invitaţi vin însoţiţi şi rămân împreună cu partenerul lor pe întreaga du­rată a serii, însă constată că nu le displace deloc voyeurismul…“, stă scris pe blogul lui Gwyneth. „Îmbucurător e faptul că femeile domină nu numai ca număr. Ele sunt cele care iniţiază, cele care au voie să atingă primele partenerul dorit…“, sunt devoalate secretele SNCTM de către un bun cunoscător al prac­ticilor din Palatul Plăcerilor. Iar acest cunos­cător poate fi chiar Paltrow, o clientă fidelă a clubului. „Dacă sapi puţin mai adânc, des­coperi că Gwyneth şi cu fostul ei iubit, Brad Falchuk, au fost acolo şi nici măcar nu şi-au bătut capul să-şi ascundă urmele“, susţine sursa celor de la RadarOnline. Proprietarul clubului exclusivist completează descrierea SNCTM: „În primele ore ale petrecerii, totul se reduce la mister şi intrigă. Nu este o pe­trecere sexuală, ci un teatru erotic. În primă instanţă, bărbaţii poartă costume, iar feme­ile – rochii elegante sau lenjerie sexy. După miezul nopţii, se renunţă la haine şi măşti şi unii privesc, iar alţii participă. E simplu şi sa­tisfăcător!“, declară Damon Lawner, încântat de propriul succes.

foto: gettyRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg