Sexy & single! De ce s-au despărţit Nicole Scherzinger şi Grigor Dimitrov?

20 aprilie, 2016
nicole dimitrov jpg jpeg

Focoasa cântăreaţă de 37 de ani a fost cuplată cu toyboy-ul din lumea tenisului încă din vara anului trecut, când se fereau să-şi facă idila publică. Au cedat, în final. Dar combinaţia dintre o divă sexy şi un Romeo al sportului este pe cât de pasională şi provocatoare, pe atât de periculoasă...  pentru ei a ajuns la final.

Grigor Dimitrov este unul dintre cei mai sexy tenismani din lume

După o relaţie serioasă care s-a lăsat cu despărţiri şi împăcări cu starul F1 Lewis Hamilton, frumoasa Nicole Scherzinger şi-a făcut de cap puţin cu un mult mai tânăr flăcău: bulgarul Grigor Dimitrov. Da, acel tensiman care le-a cucerit oficial şi pe Serena Williams, şi pe Maria Sharapova, colegele lui de breaslă. Noul cuplu celebru a devenit un item oficial prin ianuarie, când bruneta de 37 de ani l-a însoţit pe Dimitrov, acest romeo al tenisului, în turneul australian. Pupături, îmbrăţişări, tot tacâmul, indiferenţi la bliţurile paparazzilor...

Până acum, când se pare că distracţia a luat sfârşit – cum era de aşteptat, după unii

Un cuplu sexy şi celebru care s-a destrămat

Fosta solistă Pussycat Dolls a rămas solo, aparent din cauză că îşi doreşte o familie şi ceasul biologic ticăie. Iar Dimitrov vrea să mai copilărească, la cei 24 de ani pe care-i are şi avântul de cuceritor – nu doar al trofeelor din metale preţioase, a se-nţelege... “Nicole e la altă etapă a vieţii faţă de Grigor. Îl place cu adevărat, dar vrea să se aşeze la casa ei -  ceva ce el nu vrea, deocamdată”, ar fi spus o sursă citată de The Sun. “E aceeaşi situaţie în care-a fost şi cu Lewis Hamilton. Relaţia lor se blocase, şi Nicole e conştientă că nu întinereşte. Vrea şi copii”, a continuat sursa citată. A se nota că de starul de Formula 1 de 31 de ani, Nicole s-a despărţit tot din cauza certurilor vizavi de familie şi copii. Lewis, între timp, are 31 de ani şi se iubeşte cu o blondă, gurile rele vorbind despre fotomodelul Petra Nemcova.

Nicole Scherzinger vrea tot mai mult o familie, dar nici Hamilton, nici Dimitrov nu au fost potriviţi

În fine, cert e că Nicole Scherzinger şi Grigor Dimitrov s-ar fi despărţit după câteva luni de relaţie din cauza diferenţei de vârstă de 13 ani şi, implicit, a dorinţelor diferite vizavi de relaţie. El vrea să se distreze, ea vrea să se aşeze! Iar faptul că bulgarul de 24 de ani se cuplase cu Nicole la foarte scurt timp după despărţirea de rusoaica Sharapova (29), în iulie, după 3 ani.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg