Shakira şi Piqué: Artista şi fotbalistul

5 martie, 2011
gerard piquet 107963984 jpeg

Pentru a scăpa de paparazzi, sfătuit de antrenorul Guardiola, fotbalistul s-a dat bătut şi a confirmat: are o relaţie cu Shakira. Gerard Piqué e un fotbalist din ce în ce mai interesant. Dincolo de faptul că, de ceva timp, este fundaşul

Pentru a scăpa de paparazzi, sfătuit de antrenorul Guardiola, fotbalistul s-a dat bătut şi a confirmat: are o relaţie cu Shakira.

Gerard Piqué e un fotbalist din ce în ce mai interesant. Dincolo de faptul că, de ceva timp, este fundaşul Naţionalei de fotbal a momentului, cea a Spaniei, dar şi al echipei de club FC Barcelona, Piqué e greu de integrat în stereotipiile pe care fot­baliştii le determină. Vine dintr-o familie cu preocupări elevate. Tatăl său e avocat, mama sa e directoarea unui institut medical. După ce a ieşit din comunul posturii de fotbalist, scri­ind o carte de memorii, Piqué reapare în viaţa tabloidă a showbizului.

image

Pentru cluburile celebre ale Europei, fot­baliştii importanţi contează şi pe teren, şi-n timpul liber. După ce a tot fost dat în vileag ca având re­laţii cu manechine celebre, Piqué dă o lovitură de imagine teribilă. Anul trecut, în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud, s-a discutat o poveste de dragoste, necon­firmată atunci, între el şi Shakira, cântăreaţa implicată în demersurile artistice din timpul turneului final. Într-o lume în care fotbaliştii celebri câştigă mai mult din vânzarea dreptu­rilor de imagine decât din salarii, tabloidele au aruncat tot felul de sume de bani pentru un pic­torial în exclusivitate cu cei doi. N-a fost să fie, aceştia refuzând să alimenteze speculaţiile.

Unii îl dădeau pe el drept motiv al despărţirii Shakirei de Antonio de la Rúa, fiul unui fost preşedinte al Argentinei. „Este amuzant cum presa vrea să te vadă căsătorit, ca apoi să vrea să te vadă despărţit“, sintetiza artista abecedarul tabloidelor. Toate aceste discuţii şi speculaţii au căpătat, însă, o formă concretă când Shakira şi Piqué au publicat pe Facebook o poză de la aniversarea zilei de naştere a fotbalistului, recunoscând că sunt împreună. Când se căsătoresc?

Foto: NORTHFOTO, GULIVER/ SPLASH NEWS/GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg