Shakira şi Piqué: Artista şi fotbalistul

5 martie, 2011
gerard piquet 107963984 jpeg

Pentru a scăpa de paparazzi, sfătuit de antrenorul Guardiola, fotbalistul s-a dat bătut şi a confirmat: are o relaţie cu Shakira. Gerard Piqué e un fotbalist din ce în ce mai interesant. Dincolo de faptul că, de ceva timp, este fundaşul

Pentru a scăpa de paparazzi, sfătuit de antrenorul Guardiola, fotbalistul s-a dat bătut şi a confirmat: are o relaţie cu Shakira.

Gerard Piqué e un fotbalist din ce în ce mai interesant. Dincolo de faptul că, de ceva timp, este fundaşul Naţionalei de fotbal a momentului, cea a Spaniei, dar şi al echipei de club FC Barcelona, Piqué e greu de integrat în stereotipiile pe care fot­baliştii le determină. Vine dintr-o familie cu preocupări elevate. Tatăl său e avocat, mama sa e directoarea unui institut medical. După ce a ieşit din comunul posturii de fotbalist, scri­ind o carte de memorii, Piqué reapare în viaţa tabloidă a showbizului.

image

Pentru cluburile celebre ale Europei, fot­baliştii importanţi contează şi pe teren, şi-n timpul liber. După ce a tot fost dat în vileag ca având re­laţii cu manechine celebre, Piqué dă o lovitură de imagine teribilă. Anul trecut, în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud, s-a discutat o poveste de dragoste, necon­firmată atunci, între el şi Shakira, cântăreaţa implicată în demersurile artistice din timpul turneului final. Într-o lume în care fotbaliştii celebri câştigă mai mult din vânzarea dreptu­rilor de imagine decât din salarii, tabloidele au aruncat tot felul de sume de bani pentru un pic­torial în exclusivitate cu cei doi. N-a fost să fie, aceştia refuzând să alimenteze speculaţiile.

Unii îl dădeau pe el drept motiv al despărţirii Shakirei de Antonio de la Rúa, fiul unui fost preşedinte al Argentinei. „Este amuzant cum presa vrea să te vadă căsătorit, ca apoi să vrea să te vadă despărţit“, sintetiza artista abecedarul tabloidelor. Toate aceste discuţii şi speculaţii au căpătat, însă, o formă concretă când Shakira şi Piqué au publicat pe Facebook o poză de la aniversarea zilei de naştere a fotbalistului, recunoscând că sunt împreună. Când se căsătoresc?

Foto: NORTHFOTO, GULIVER/ SPLASH NEWS/GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg