Sharon Stone, dificilă pe platourile de filmare

22 septembrie, 2014

Actriţa, care filmează pentru pelicula "Golden Boy", a fost aspru criticată de regizorul italian Pupi Avati, care a spus că pretenţiile actriţei americane "ating limita ridicolului".

Actriţa, care filmează pentru pelicula "Golden Boy", a fost aspru criticată de regizorul italian Pupi Avati, care a spus că pretenţiile actriţei americane "ating limita ridicolului".

Într-un interviu publicat vineri în The Hollywood Reporter, Pupi Avati spune că şi-a dorit foarte mult ca Sharon Stone să interpreteze rolul principal în noul lui film, "Golden Boy", dar nu se aştepta ca această colaborare să fie una atât de dificilă, informează huffingtonpost.com.

Pupi Avati mai spune că a fost încântat atunci când Sharon Stone a acceptat să joace în filmul său, realizat cu un buget de producţie foarte mic, însă şi-a schimbat părerea despre vedeta americană atunci când actriţa i-a transmis o listă foarte lungă cu cerinţe.

"A fost o negociere la limita ridicolului, care a vizat o serie de detalii stânjenitoare, ca şi cum Italia ar fi fost o ţară din lumea a treia. Apropo, noi avem electricitate în Italia", a declarat regizorul italian.

Cineastul afirmă că neînţelegerile nu s-au oprit aici. Atunci când Sharon Stone a văzut o echipă de televiziune şi de fotoreporteri, actriţa a părăsit imediat platoul de filmare, fără permisiunea producătorilor.

"Apoi, fratele meu (Antonio Avati, n.r.) a primit un telefon de la Los Angeles, din partea managerului ei. Sharon nu voia să se întoarcă pe platou până când nu plecau toţi fotografii şi mai ales acea echipă de cameramani TV. Evident, i-am îndeplinit cerinţa şi ea, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a filmat acea scenă. Lucrul cel mai absurd în această poveste este faptul că a fost nevoie ca ea să telefoneze în Statele Unite ale Americii şi să se încuie în maşină, în loc să vină să vorbească în mod direct cu noi", a dezvăluit cineastul italian.

"Nimic din toate acestea nu este adevărat", a declarat agentul de presă al actriţei Sharon Stone pentru "Huffington Post". "Sharon Stone este o profesionistă desăvârşită", a adăugat el.

Nu este pentru prima dată când în presa americană apar informaţii potrivit cărora Sharon Stone este o actriţă cu care se lucrează foarte greu. Într-un articol apărut în 2010 pe site-ul Deadline.com, un site cu specific cinematografic, fostul editor-şef al acestuia a criticat-o pe vedeta hollywoodiană pentru comportamentul ei de pe platourile de filmare.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg