Şi-a făcut atâtea operaţii estetice, dar nicio rinoplastie! De ce nu şi-a micşorat niciodată nasul Barbra Streisand?

4 august, 2019
11 fotojet 9 jpg jpeg

La începutul carierei, i s-a pus în vedere că nu va primi nimic de lucru în showbiz dacă nu îşi micşorează chirurgical nasul. Barbra a refuzat categoric să-şi retuşeze în vreun fel profilul şi, cu toate astea, a reuşit să devină starul legendar de azi. Şi asta în ciuda faptului că a făcut, în ultima vreme, atâtea operaţii estetice încât de-abia o mai recunoaştem.

fotojet 3 jpg jpeg

Artista de 77 ani, care a câştigat un Oscar, un Grammy, un Tony, dar şi un Emmy, arată cât se poate de bine cu ajutorul intervenţiilor plastice de aproape 40.000 de dolari pe care şi le-a făcut până în prezent şi a tratamentelor estetice, în valoare de 7.000 de dolari, la care apelează în mod regulat.

Lifting facial

fotojet 10 jpg jpeg

E aproape imposibil ca, la aproape 80 de ani, să nu ai pielea feţei deloc lăsată, motiv pentru care avem toate motivele din lume să suspectăm că Streisand şi-a făcut lifting facial. Ce-i drept, pielea şi-a pierdut din elasticitate în tot acest proces – expresia facială a vedetei fiind cam rigidă – însă acesta este preţul pe care artista îl plăteşte pentru tenul ei fresh şi întins.

gettyimages 52254287 jpg jpeg

Intervenţie la nivelul sânilor

gettyimages 52252709 jpg jpeg

Există destui specialişti care susţin că o femeie aflată la menopauză nu are cum să-şi păstreze sânii fermi şi rutunzi la aproape 80 de ani. Nu mai rămâne decât să tragem concluzia că Barbra şi-a îmbunătăţit aspectul şi în această zonă a trupului ei. Dar măcar n-a exagerat, “lucrarea” fiind făcută cu mult bun gust.

Adio!, pleoape căzute!

gettyimages 462957080 jpg jpeg

Dacă e să privim câteva imagini de când era mai tânără, observăm un exces de piele la nivelul pleoapei superioare. Ei bine, acesta nu mai există în ziua de azi şi nicio cremă sau loţiune din lume nu-i poate face privirea mai cuprinzătoare şi mai frumoasă unei femei trecute bine de prima tinereţe. Ci doar bisturiul!

fotojet 11 jpg jpeg

Liposucţie

gettyimages 679411 jpg jpeg

Se menţine într-o formă de zile mari, silueta divei necunoscând, până acum, mari schimbări. Există destule publicaţii de peste Ocean care bănuiesc că Barbra a reuşit să-şi menţină talia la dimensiuni normale, pentru vârsta ei, doar cu ajutorul unei liposucţii.

gettyimages 679409 jpg jpeg

Obraji deloc uscaţi

fotojet jpg jpeg

Cum spuneam, la 77 de ani, pielea pierde lupta cu gravitaţia şi devine decăzută, uscată, ridată şi, drept urmare, deloc atractivă. Nu e şi cazul lui Streisand, care afişează un ten la fel de întins ca-n tinereţe. Cum e posibil? Cu ajutorul unui filler, cel mai probabil, care a fost injectat pe la mijlocul obrajilor şi-i împiedică stafidirea - uscarea la extrem - a obrajilor.

De ce nu şi nasul?

fotojet 5 jpg jpeg

În miezul mişcării #MeToo, Barbra Streisand a făcut o glumă. A spus că ea nu a fost hărţuită sexual pe timpul îndelungatei ei cariere din cauza faptului că n-a fost niciodată acea femeie frumoasă tipică de la Hollywood. Nasul ei proeminent a scos-o de pe lista divelor superbe din showbiz-ul american.

Alt posibil motiv pentru care legendara artistă nu şi-a operat niciodată nasul e că o intervenţie în acea zonă i-ar fi afectat vocea superbă care i-a asigurat succesul timp de decenii întregi.

gettyimages 158241618 jpg jpeg

foto - Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg