Şi-a găsit naşul! Taylor Swift, luată peste picior în melodia unui ex

17 septembrie, 2016
11111111 jpg jpeg

Nu numai ea poate să iubească şi apoi să povestească despre întreaga idilă în cântecele ei! Calvin Harris, fostul iubit al cântăreţei, i-a plătit cu aceeaşi monedă!

image

Despărţirea dintre Calvin Harris şi Taylor Swift n-a fost deloc amiabilă, având în vedere că blondina s-a aruncat în braţele altui bărbat la numai câteva zile după ce încheiase relaţia cu producătorul muzical. Şi nici lunile care au urmat despărţirii lor nu au fost deloc plăcute pentru Calvin! Taylor s-a lăsat pozată în cele mai romantice ipostaze alături de noua ei cucerire, Tom Hiddleston, spre surprinderea tuturor celor care credeau în bunele intenţii ale cântăreţei.

Dar răzbunarea e atât de dulce! Harris a aşteptat până ce Tom i-a dat papucii lui Taylor (se pare că se plictisese de ea), după care a plusat şi el în asemenea măsură încât Swift să simtă pe pielea ei ce înseamnă durerea în amor. După ce s-a plâns Swift (26) prin toate cântecele ei de bărbaţii care au părăsit-o în cele mai urâte feluri cu putinţă, iată că a venit şi rândul ei să fie subiect de melodie şi să fie trimisă la plimbare într-un mod deloc plăcut.

Calvin a scos melodia “My Way”, care are ca subiect relaţia dintre el şi ea. Mai exact, el o părăseşte pe ea pentru că îi stătea în cale. Versurile sunt destul de explicite: “De ce să stau să aştept / Cel puţin am acţionat în felul meu / Simt că m-am distanţat atât de mult / Tu erai singurul lucru care-mi stătea în cale”Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg