Şi-au ascuns boala până în ultima lor zi de viaţă...

20 noiembrie, 2018
1 gettyimages 3139258 jpg jpeg

Trist, dar adevărat! Aceste celebrităţi nu s-au plâns în faţa publicului sau a presei nicio secundă despre bătălia cruntă pe care o dădeau cu boala de care sufereau. Şi, din păcate, acea boală a avut ultimul cuvânt!...

Freddie Mercury

image

Liderul trupei Queen a fost diagnosticat cu SIDA chiar în stadiul incipient al răspândirii bolii în întreaga lume. Inconfundabilul şi genialul Freddie şi-a făcut ultima sa apariţie publică în urmă cu 28 de ani şi, cu toate că toată lumea din anturajul său ştia suferinţa muzicianului, nimeni n-a suflat o vorbă în spaţiul public. De fapt, întregul coşmar prin care a trecut Mercury a fost descoperit după trecerea sa în nefiinţă.

David Bowie

Alt monstru-sacru al muzicii mondiale care a preferat discreţia şi şi-a ascuns problemele medicale grave, care, iată, i-au adus sfârşitul. Puţină lume ştia că, înainte de a-şi da ultima suflare, Bowie suferea de cancer la ficat. De fapt, în ultimele 18 luni din viaţa lui s-a chinuit să învingă boala necruţătoare. Şi, din păcate, n-a reuşit.

image

Robin Williams

E adevărat că genialul comic şi-a luat singur viaţa, însă sinuciderea sa a fost deternimată de depresia severă de care suferea în linişte Robin. Soţia sa a declarat, la câteva zile după dispariţia lui Williams, că acesta suferea, de asemenea, şi de Parkinson şi că viaţa actorului devenise un adevărat chin în ultima sa parte.

image

Natalie Cole

Cântăreaţa a decedat pe 31 decembrie 2015, după o lungă luptă cu hepatita C şi o suferinţă hepatică majoră. Surorile ei au declarat, după pierderea suferită, că Natalie îşi dorea să-şi protejeze familia, motiv pentru care a păstrat secretul privind boala sa.

image

Steve Jobs

Şeful Apple a pierit subit în 2011 după o suferinţă secretă şi-o luptă cruntă cu cancerul. Inovatorul CEO fusese diagnosticat cu cancer la pancreas cu aproape două decenii înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa, însă foarte puţine persoane din preajma sa ştiau de starea precară a sănătăţii lui Jobs.

image


Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg