Şi-au asigurat trupul pentru milioane de dolari

1 octombrie, 2010

Să semnezi poliţe de asigurare pentru talent sau diverse părţi ale corpului este o tradiţie îndelung dezbătută în lumea celebrităţilor. David Beckham, Jennifer Lopez, Keith Richards sau Dolly Parton sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute vedete care au considerat acest gest drept unul necesar.

Să semnezi poliţe de asigurare pentru talent sau diverse părţi ale corpului este o tradiţie îndelung dezbătută în lumea celebrităţilor. David Beckham, Jennifer Lopez, Keith Richards sau Dolly Parton sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute vedete care au considerat acest gest drept unul necesar.

David Beckham (35), unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale fotbalului internaţional, a semnat cea mai mare poliţă de asigurare din istoria sportului. Potrivit publicaţiei “Times”, Becks ar urma să încaseze nu mai puţin de 130 de milioane de dolari în cazul în care se accidentează şi nu mai poate intra niciodată pe teren.

Nici Jennifer Lopez (41) nu s-a zgârcit atunci când s-a hotărât să-şi asigure, întâi, bombata partea dorsală, iar mai apoi, întreg corpul. Potrivit mai multor publicaţiilor americane, cântăreaţa se consideră nepreţuită, dar pentru că orice are un preţ la Hollywood, aceasta şi-a asigurat picioarele pentru 400 de milioane de dolari, sânii pentru 200 de milioane, iar dacă valoroasa ei partea dorsală ar fi afectată în vreun fel, Jennifer ar urma să încaseze 100 de milioane de dolari.

Una dintre primele vedete care a recurs la acest gen de poliţe a fost actriţa Marlene Dietrich. Aceasta şi-a asigurat vocea, în 1930, pentru un milion de dolari. Celebrul ei coleg, Fred Astaire, i-a urmat exemplul, însă nu a depăşit suma de 75.000 de dolari pentru fiecare picior în parte. Nici Bette Davis nu s-a ferit de această modă. Ea a semnat însă o poliţă de asigurare mai rar întâlnită şi urma să primească 28.000 de dolari în cazul în s-ar fi îngrăşat. Iar Angie Dickinson l-a convins pe iubitul ei, celebrul cântăreţ şi actor Frank Sinatra, să-şi asigure picioarele pentru un milion de dolari.

Cele mai întâlnite poliţe sunt cele semnate pentru integritatea picioarelor. În rândul celor care au apelat la acest gest se numără actriţa

(51), care şi-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari, iar celebrul dansator

ar urma să încaseze nu mai puţin de 25 de milioane de dolari în cazul în care s-ar accidenta şi n-ar mai putea urca pe scenă. Şi modelul

îşi consideră membrele inferioare nepreţuite, dar cum trebuia să stabilească o sumă pentru poliţa de asigurare, aceasta s-a “oprit” la 2 milioane de dolari.

Pieptul este o altă parte a corpului pe care vedetele o consideră extrem de importantă. Una dintre cele mai cunoscute actriţe care şi-a sigurat sânii este

(64), care i-a preţuit la 600.000 de dolari.

Iar dacă eşti muzician, printre cele mai importante părţi ale corpului sunt degetele. Pianistul francez

şi chitaristul trupei Rolling Stones,

, au stabilit că prelungirile lor mobile ale mâinilor merită un milion de dolari.

Fotografii: NorthFotoRecente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}