Şoc: Janet Jackson are un copil secret!

22 septembrie, 2016
janet jackson hepta 2350153 jpg jpeg

În mijlocul acuzaţiilor că pretinde în mod fals că ar fi însărcinată la 50 de ani, Janet primeşte o lovitură de la fostul soţ!

Janet Jackson şi actualul soţ, Wissam Al Mana

Pe fondul bârfelor continue, care susţin că Janet nu e nicidecum însărcinată, această nouă informaţie vine ca o dinamită. Fostul ei soţ, James DeBarge, o acuză că ar fi ascuns o sarcină de el. Cei doi au fost căsătoriţi între 1984 şi 1985, când familia Jackson a forţat-o pe Janet să anuleze mariajul, moment în care artista ar fi dispărut din viaţa lui James, însărcinată fiind cu copilul lor... Iar RadarOnline scoate la iveală acum o scrisoare semnată de James către Janet...

"Nu vreau să trăiesc fără să ştiu adevărul", îi scrie acesta. "Ştiu că ai suficienţi bani ca să ascunzi asta de întreaga lume... De fapt, asta am învăţat de la tine şi familia ta: cu câţi bani poţi cumpăra un asemenea secret!". Mai mult, DeBarge e convins că Janet ar fi născut o fetiţă - un copil care acum, la maturitate, l-ar fi contactat prin e-mail, povestindu-i lucruri pe care numai copilul lor le-ar fi putut şti, susţine el.

Janet Jackson şi fostul soţ, James DeBarge

Între timp, tabloidele oricum vuiesc că Janet ar fi dispărut acum din vizorul presei tocmai pentru a nu se vedea că nu e însărcinată. "Suspectez că are o mamă surogat care îi va naşte copilul. Cu toţii ştim că e prea bătrână ca să mai facă un copil", comentează sub anonimat un amic al familiei Jackson.

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg