Soţii Beckham îşi exploatează copilul?

21 septembrie, 2010

Victoria şi David Beckham dau semne că sunt disperaţi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă în ultima vreme, pentru că îşi trimit copilul de numai opt ani la muncă: Romeo îşi pune pe picioare propria

Victoria şi David Beckham dau semne că sunt disperaţi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă în ultima vreme, pentru că îşi trimit copilul de numai opt ani la muncă: Romeo îşi pune pe picioare propria afacere cu ochelari de soare.

Romeo, unul dintre cei trei fii ai soţilor Beckham, este pe cale să scoată pe piaţă o colecţie de ochelari de soare ce poartă semnătura sa. „Romeo are ochi pentru modă. El are opinii argumentate despre ce accesorii se potrivesc anumitor ţinute şi i-a bătut la cap pe părinţii lui timp de luni de zile ca să-l lase să-şi lanseze propria colecţie de ochelari de soare. Victoria i-a spus că este de acord să susţină asemenea proiect doar dacă el promite să se implice destul de mult în astfel de afacere”, a declarat pentru presă un apropiat de-ai familiei.

Un alt posibil motiv pentru care David şi Victoria au acceptat să-i facă pe plac fiului lor şi să-i finanţeze proiectul, în afară de dorinţa arzătoare a lui Romeo de a deveni creator de modă, este că situaţia materială a familiei s-a deteriorat în ultimul timp şi orice nouă sursă de profit e binevenită. Soţii Beckham au fost nevoiţi să renunţe recent la 14 dintre angajaţii lor, pentru a reduce cheltuielile. Şi, în aceste condiţii, o nouă afacere nu poate aduce decât speranţa unei alte surse de bani, care este mult aşteptată de membrii familiei Beckham, aflaţi, conform celor mai recente zvonuri, în pragul falimentului.