Spice Girls se reunesc pentru 10 milioane de lire sterline fiecare

2 februarie, 2018
spice girls jpeg
image

Au format un grup care făcea furori pe scenă în anii '90-2000, cinci fete simpatice care încântau publicul cu melodiile lor îndrăzneţe. Din păcate, componentele Spice Girls au decis să meargă pe drumuri separate în 2012, când activitatea în această formulă a luat sfârşit. Astfel, Mel B a continuat cu muzica şi cu poziţia de jurat al emisiunilor America's Got Talent şi X Factor, iar Victoria Beckham s-a apucat serios de design, lansându-şi mai multe colecţii de haine.

Mel B pune la cale o reuniune Spice Girls

Deşi au încercat să se reunească în formaţie completă de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani, Victoria Beckham, Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton şi Melanie Chisholm au hotărât în sfârşit să se sincronizeze, iar miza este destul de atractivă pentru ele. Joi seara, Mel B (42) a fost văzută plecând din Los Angeles la o întâlnire secretă cu Victoria Beckham (43), Emma Bunton, 42 de ani, Mel C, 44 şi Geri Horner, în vârstă de 45 de ani, la Londra. Se pare că fanii vor avea ocazia să le vadă din nou pe cele cinci dive împreună, pe scenă, chiar dacă nu vor cânta. Deşi vor primi sume importante de bani, se zvoneşte că fiecare fostă componentă Spice Girls îşi va rotunji veniturile cu câte 10 milioane de lire sterline.  Cântatul nu va face parte din program, în ciuda sumei colosale pe care o va primi fiecare, sau cel puţin Victoria Beckham refuză cu desăvârşire să apară din nou cu microfonul în mănâ în calitate de artistă.

Victoria refuză să cânte din nou.

În principiu, scopul reuniunii era ca cele 5 vedete că cânte din nou împreună pe o scenă importantă, însă Victoria refuză categoric acest lucru. O sursă a declarat pentru MailOnline: "Victoria se concentreaza în prezent pe Săptămâna Modei din New York, eveniment la care va ajunge luni. De asemenea, ea se gândeşte la o viitoare campanie de caritate", aşa că muzică este pe un loc neimportant în viaţa ei acum. Aceasta este reuniunea divelor pop, o reuniune căreia mulţi nu-i dădeau speranţe că va mai avea loc. După o lungă perioadă de negociere, Victoria a fost de acord că este timpul potrivit pentru noi proiecte. În ciuda acestui lucru, ea refuză să îşi dedice timpul unui adevărat tur Spice Girls.

De luni de zile se zvoneşte cu privire la posibilitatea unei reuniuni Spice Girls, mai ales că Mel B a intenţionat şi în anii trecuţi să le adune laolaltă pe fostele colege, însă în 2016 Victoria a decis că nu va participa. Acum, se pare că reuniunea are mai multe şanse de a se petrece.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg