Sportive care au pozat nud

20 ianuarie, 2015

Formele voluptoase, perfecte şi parcă desenate le găsim la multe femei frumoase, însă, cu siguranţă, sportivele se bucură de un corp perfect şi arată întregii lumi perfecţiunea naturii. Iată câteva dintre frumoasele sportive care au pozat nud.

A poza în reviste pentru adulţi nu mai este deloc tabu, dar să fii sportivă de performanţă, cunoscută pe întreg mapamondul şi să pozezi nud este, cu siguranţă, ceva unic. Ca să nu mai vorbim de formele perfecte care încântă pe oricine.

Sportive din America şi Europa care au pozat nud

Sportive americane de top ca Hope Solo, portarul unei echipe de fotbal şi de două ori medaliată cu aur şi ca Gina Carano, multilateral dezvoltată, actriţă, prezentatoare TV şi antrenoare de arte marţiale sunt doar două nume din lume care şi-au încântat fanii cu frumuseţea trupurilor lor. De asemenea frumoasă atletă de origine americană, Amy Acuff a pozat nud pentru Playboy în 2004.

Înotătoarea de top, Amanda Beard, medaliată cu 7 premii olimpice şi numită de două ori Cea Mai Bună Înotătoare Americană, a pozat şi ea nud pentru PETA, dar şi pentru Playboy în 2007. Cunoscuta jucătoare de baschet din America, Candace Parker, a pozat nud pentru revista ESPN. Iar Alicia Sacramone, gimnastă americană de top îşi descoperă trăsăturile puternice şi elegante pentru a seduce şi mai mult publicul.

Diana Taurasi, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din întreaga lume se lasă şi ea convinsă tot de revista ESPN şi îţi arată formele fanilor. În 2011 este trecută în top 15 cele mai bune jucătoare de baschet din lume.

Maria Butyrskaya, patinatoarea rusă, campioană mondială în 1999 şi de trei ori campioană europeană a acceptat să apară nud în 1998.

Gabrielle Reese, una dintre cele mai sexy jucătoare de volei pe plajă, a fost considerată de revista Elle în top 5 cele mai frumoase femei din lume a pozat şi ea în reviste pentru adulţi în 2001 şi a avut un succes imens.

Europa nu se lasă când vine vorba de performanţă şi frumuseţe laolaltă, căci superbele nemţoaice din echipa olimpică, Romy Tarangul, Nicole Reinhardt, Katharina Scholz şi Petra Niemann au acceptat să pozeze nud pentru Playboy în 2008 şi au frapat fanii cu trupurile lor perfect sculptate.

Sportive din tenis care au pozat nud

Frumoasa rusoaică tenismenă Vera Zvonareva şi-a arătat şi ea formele cu care a înzestrat-o natura, lăsând miile de fani cu gura căscată. Este clar că jucătoarele de tenis sunt preferatele fanilor, căci şi Ashley Harkleroad s-a dezbrăcat şi a pozat pentru Playboy.

Daniela Hantuchova nu s-a lăsat nici ea mai prejos decât colegele ei de tenis şi a pozat pentru ESPN. Tot pentru revista ESPN pozează şi superba Serena Williams, care a făcut furori în toată lumea cu minunatul ei fizic ciocolatiu.

Revista americană ESPN Body Issues se bucură de o mulţime de sportivi şi sportive care au pozat pentru revistă. Dintre sportivele care au pozat nud în 2014 numim pe Venus Williams, tenis, Hilary Knight, hochei, Danyelle Wolf, box, Aja Evans, bob, Coco Ho, surf, Amy Purdy, snowboard şi Angel McCoughtry, baschet. Pentru detalii şi poze puteţi vizita http://espn.go.com/espn/bodyissue.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg