Starul Captain America, îndrăgostit! Cu cine se iubeşte Chris Evans în secret?

16 martie, 2015
464222152 0 jpeg

Actorul de 33 de ani care-l interpretează pe supereroul Captain America în filmele „Avengers” pare că s-a apropiat foarte mult de o colegă de breaslă, una foarte frumoasă şi tânără, care a jucat-o pe Albă ca Zăpada în “Mirror Mirror”.

Actorul de 33 de ani care-l interpretează pe supereroul Captain America în filmele „Avengers” pare că s-a apropiat foarte mult de o colegă de breaslă, una foarte frumoasă şi tânără, care a jucat-o pe Albă ca Zăpada în “Mirror Mirror”.

Vorbim de Lily Collins, frumuseţea britanică de 25 de ani cu care s-a înţeles de minue şi “s-a distrat foarte bine” Chris la petrecerea de după Oscaruri din 22 februarie – şi de atunci au continuat să ţină legătura. Noul cuplu, despre care au scris cei de la Us Weekly că ar fi unul foarte îndrăgostit, este încă neconfirmat de actori. “E abia începutul relaţiei lor, dar se distrează împreună şi vor să vadă unde va duce asta”, ar spune o sursă citată de tabloid.

În faimoasa noapte cu pricina, Lily a purtat o creaţie all black semnată Zuhair Murad, foarte provocatoare – din dantelă transparentă – iar Chris a venit la patru ace, tot all black, într-un smoking Gucci.

image

Fiica legendarului Phil Collins a mai fost cuplată cu vedete precum Taylor Lautner, Zac Efron şi Jamie Campbell – să-l fi găsit pe Făt Frumos în persoana americanului celebru?

Şi acesta, însă, a avut un palmares considerabil, avându-le ca foste iubite pe Jessica Biel, Gisele Bundchen şi Minka Kelly, cu care a avut o relaţie cu întreruperi. Totuşi, cu timpul nu stă niciunul prea bine: amândoi filmează şi se pregătesc să promoveze filmele în care joacă, ea în “Love, Rosie”, iar Chris în continuarea “Avengers: Age of Ultron”.

image

foto getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg