Stevie Wonder, tată pentru a zecea oară?

15 noiembrie, 2016
President And Mrs  Obama Host A Concert At White House jpeg

I Just Called to Say I Love You este nu numai unul dintre hiturile legendarului muzician, ci şi declaraţia pe care cea care pretinde că este copilul lui din flori o aşteaptă nerăbdătoare de la el.

Are deja nouă copii, cu vârste de la 1 la 40 de ani. Nu-i mai trebuie încă un moştenitor, care să pretindă drepturi egale cu ceilalţi urmaşi şi să-i toace mărunt agoniseala strânsă în peste 50 de ani de carieră. Plus că nici vârsta nu-l ajută. La 66 de ani, Stevie Wonder tânjeşte după puţină linişte, nicidecum după nebunia pe care ar provoca-o introducerea în familia sa deja extinsă a unui nou membru. Dar cine este acest al zecelea copil al artistului?

Stevie Wonder în 2012

Stephanie Mathis se numeşte presupu­sa fiică a lui Wonder şi are 49 de ani. Şi ce-i veni să-şi proclame originea tocmai acum? N-a fost, de fapt, ideea ei să-l confrunte pe cel pe care-l consideră tată, ci a mamei ei, Glo­ria Jean Mathis Greenidge. De fapt, este sin­gura dorinţă pe care femeia o are pe patul de moarte. Bolnavă de cancer la plămâni, Gloria vrea să-i clarifice situaţia fiicei sale înainte de a-şi încheia socotelile cu viaţa. RadarOnline a publicat, pe 21 octombrie, un material vast despre eforturile disperate ale bietei femei, care pretinde nimic mai mult decât să i se facă dreptate fiicei sale.

Se pare că Greenidge l-a cunoscut pe Ste­vie la sfârşitul anilor ’60, când acesta a con­certat la Uptown Theater din Philadelphia. El era atunci un adolescent genial, care promitea să dea lovitura în muzică, iar ea era o dansa­toare cu un sex appeal evident. Un regizor muzical le-a făcut cunoştinţă şi, din acea sea­ră, au păstrat constant legătura. „Ne-am în­drăgostit nebuneşte unul de celălalt. De fieca­re dată când cânta prin Philly, Stevie mă vizita negreşit“, îşi aminteşte Gloria. „La un moment dat, am rămas gravidă. I-am spus şi lui asta şi s-a bucurat mult. El avea atunci 17 ani, iar eu, 19. Nu mi-a cerut să avortez şi nici n-aş fi fă­cut una ca asta. Aşadar eram entuziasmaţi că urma să devenim părinţi“, şi-a continuat Glo­ria povestea.

Toate bune şi frumoase, nu-i aşa? Nu chiar. Lucrurile s-au complicat între cei doi când a venit pe lume rodul dragostei lor. Sau cel pu­ţin aşa încearcă se explice fosta iubită a artis­tului: „Îl iubeam atât de mult, încât n-am vrut să-l împovărez cu un copil care să fie trecut pe numele lui. I-am spus că-mi asum eu res­ponsabilitatea pentru o perioadă şi i-am pro­pus să mă caute el peste o vreme.“ Acea vre­me n-a venit nicicând. Wonder şi-a văzut în continuare de cariera sa, a devenit unul dintre cei mai mari muzicieni din lume şi a uitat totul despre idila timpurie. Asta dacă ea a existat cu adevărat, precum pretinde Greenidge. Pentru că nu cunoaştem până acum decât varianta pe care ne-o serveşte ea. Nici măcar Stevie nu are certitudinea că Gloria spune adevărul. Nu infirmă spusele femeii (cum poţi ţine pasul cu aventurile pe care le-a avut în tinereţe un mu­zician de calibrul său?!), dar nici nu confirmă întreaga poveste. „Înainte de-a lua vreo de­cizie, trebuie să investighez puţin situaţia“, a declarat Wonder prin avocatul său. Aşteptăm, aşadar, cu înfrigurare rezultatul testului ADN, ca să aflăm dacă se rotunjeşte suma urmaşilor artistului nevăzător. Nu de alta, dar averea sa de vreo 110 de milioane de dolari s-ar împărţi perfect la 10 moştenitori!

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg