Superstaruri părăsite la altar. N-au apucat să mai spună ”Da!” în faţa tuturor

23 ianuarie, 2019
9 gettyimages 2582335 jpg jpeg

Nu toate poveştile de dragoste de la Hollywood au happy end! De fapt, unele dintre ele se sfârşesc brusc şi cât se poate de dureros chiar înainte ca perechea cu pricina să apuce să spună “Da!” în faţa altarului. Iată cine a fost părăsit chiar înaintea nunţii!

Katie Holmes

image

Fosta soţie a lui Tom Cruise a avut încă o mare dezamăgire amoroasă – în afară de mariajul eşuat cu superstarul hollywoodian – când iubitul ei de cinci ani, Chris Klein, a rupt logodna cu ea chiar înainte ca ei să apuce să-şi unească destinele. Motivul n-a fost făcut public, dar întreaga situaţie trebuie să fi fost la fel de greu de suportat pentru Katie ca divorţul de A-listerul Tom Cruise.

Gwyneth Paltrow

image

Faimoasa actriţă a avut o relaţie minunată cu Brad Pitt în tinereţea lor. De fapt, cei doi actori se şi logodiseră la un moment dat, iar în 1997 plănuiseră să devină soţ şi soţie. Din păcate, faimosul cuplu n-a ajuns niciodată la altar, iar motivul a fost făcut cunoscut de Paltrow la ceva ani distanţă – ea s-a declarat nepregătită, la acea vreme, pentru asemenea angajament.

Sienna Miller

image

Frumoasa actriţă a fost cerută în căsătorie de nimeni altul decât Jude Law în 2004 şi visa, fericită nevoie mare, cu ochii deschişi la nunta lor de vis şi la mariajul care-i aştepta imediat după cea mai importantă zi din viaţa lor. Din păcate, acea zi n-a mai venit niciodată pentru ei doi, pentru că, fix înainte de marele eveniment, Law a recunoscut că avea bine-mersi o relaţie intimă cu bona copiilor.

Kiefer Sutherland

image

Probabil că actorul n-a fost deloc surprins când partenera sa, Julia Roberts, a anulat nunta cu numai câteva zile înainte să aibă loc, pentru că cei doi amorezi aveau probleme de ceva vreme. Dar dezamăgirea lui Keifer a fost cu atât mai mare cu cât Julia a fugit apoi imediat în Irlanda cu prietenul lui Sutherland şi colegul lui din Lost Boys, Jason Patric. Iaics!

image

Emilio Estevez

image

Actorul a avut o relaţie destul de complexă şi de complicată cu Demi Moore în urmă cu hăt, mulţi ani. Cei doi actori s-au şi logodit, la un moment dat, dar continuau să se despartă şi să se împace chiar şi după cererea în căsătorie. Într-un final, Demi a fost cea care a avut curajul să încheie definitiv idila cu Estevez. Doar că a făcut-o în ajunul nunţii, iar, la scurt timp după asta, s-a măritat cu Bruce Willis.

Hugh Hefner

image

Fostul mogul Playboy a fost absolut şocat de faptul că logodnica lui mult mai tânără decât el, Crystal Harris, a decis cu numai cinci zile înainte de nuntă să anuleze marele eveniment: “M-a luat complet prin surprindere, sincer, am fost absolut şocat de decizia ei!”

Jennifer Lopez

image

Idila dintre JLo şi Ben Affleck a fost pe placul tabloidelor, care nu se mai săturau să ia la puricat relaţia lor. Poate tocmai acesta a fost motivul pentru care actorul şi-a dorit retragerea dintr-o poveste de dragoste atât de mediatizată. Zis şi făcut! Cu foarte puţin timp înainte de oficializarea relaţiei lor – care trebuia să aibă loc în Califosnia, în 2003 – cei doi A-listeri au rupt logodna.

Vestea că nu va mai fi nicio nuntă a fost un adevărat şoc pentru cei care urmau să fie invitaţii lor la nuntă, care se pregătiseră deja pentru ziua cea mare. Jen şi-a exprimat dezamăgirea ani mai târziu, când s-a declarat mai îndurerată ca niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg