Surpriză! Vine al doilea bebe? Iubita lui Laurențiu Reghecampf i-a băgat în ceață pe urmăritorii online

3 mai, 2023

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, noua sa parteneră, duc o viață liniștită și plină de iubire alături de micul Liam, o bucurie de copil, admirat mereu de fanii antrenorului.

Reghe el (1) jpg

Cei doi sunt doi părinți responsabili, care se ocupă îndeaproape de micuț. Liam este primul copil al Corinei Caciuc, iar al doilea ar putea veni mai repede decât ne-am imaginat.

Căci o fotografie postată recent a stârnit valuri de uimire și ipoteza că iubita lui Reghe ar fi iarăși însărcinată.

Laurențiu Reghecampf a publicat recent pe contul său oficial de socializare două imagini în care apare alături de iubită și de fiu, iar fanii au fost curioși să afle dacă nu cumva Corina este din nou gravidă. Poziția în care stătea și tricoul mai larg au creat impresia că ar fi însărcinată.

Reghe și familia jpg

Familia formată din trei membri a mers să urmărească live Marele Premiu al Azerbaidjanului, cursa de Formula 1 care s-a desfășurat la Baku, pe 30 aprilie. Așadar, aceste imagini sunt printre cele mai recente. Corina Caciuc are picioare suple pe care le-a evidențiat cu o pereche de colanți negri, dar peste are un tricou larg, care lasă loc de interpretări. În brațe îl ține pe micuțul Liam, iar Laurențiu Reghecampf o ține, iubitor, de umeri.

Liam este al treilea copil al lui Laurențiu Reghecampf.

Liam Reghe jpg

Antrenorul și-a reclădit o nouă viață, după multiplele neînțelegeri pe care le-a avut cu fosta soție, Anamaria Prodan, și 15 ani de mariaj. Și cu ea are un fiu, alintat Bebeto. De asemenea, Laurențiu Reghecampf este și tatăl lui Laurențiu Reghecampf jr, primul său născut pe care l-a făcut cu prima soție, Mariana Pfeiffer. Dacă zvonurile se adeveresc, Laurențiu Reghecampf ar putea deveni tată pentru a patra oară.

Antrenorul duce o viață relaxată alături de Corina Caciuc și Liam, după ce s-au mutat în Baku, Azerbaidjan, acolo unde antrenorul a preluat echipa de fotbal Neftci Baku.

Fanii s-au întrecut în comentarii la postare: „Al doilea bebe pe drum?” Mami are burtică de bebe? Să fie sănătoasă, că frumoasă și scumpă este”, a mai întrebat cineva.

Deocamdată, nu există nici un răspuns din partea celor doi iubiți. Este Corina însărcinată sau nu? Totul este posibil! Însă momentan Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pregătesc de petrecere, căci adorabilul Liam împlinește un anișor pe 19 mai.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg