Tatuaje ascunse ale vedetelor

25 septembrie, 2015
Tatuaje ascunse ale vedetelor jpeg
image

Industria divertismentului de la Hollywood are o mulţime de vedete, actori sau muzicieni, ce îşi arată fără probleme şi chiar cu mândrie tatuajele. A avea tatuaj nu mai este tabu, din contră, este ceva perfect normal. Cu toate acestea, din nu se ştie ce motive, unele vedete nu se simt chiar pregătite să îşi arate tatuajele, aşa că le ţin cât mai ascunse. Iată unde sunt tatuajele ascunse ale vedetelor.

Jamie Foxx, actor, comediant, cântăreţ şi câştigător al premiului Oscar, este un tip cât se poate de talentat. Nu foarte multă lume ştie că la aniversarea vârstei de 40 de ani, acesta şi-a tatuat un semn tribal pe cap, undeva în spate. Chiar dacă actorul are şi alte tatuaje, acesta din urmă pare unul mai ciudat, mai ales că nu este la vedere.

image

Brad Pitt, înainte de a fi unul dintre cei mai buni actori, se consideră artist, designer de mobilă şi case, abia apoi actor. Este clar că Pitt este un tip excentric, iar ca orice artist, era clar să aibă corpul tatuat. Deşi unele vizibile, nu multă lume ştie că actorul are 9 tatuaje, printre care unul desenat de propria soţie, fără vreo ordine, pe care acesta şi l-a tatuat deoarece i-a plăcut foarte mult.

Tatuaje ascunse ale vedetelor – ascuns undeva pe spate, tatuajul Sandrei Bullock nu a fost văzut atât de des

Frumoasă şi faimoasă, Sandra Bullock nu pare genul de femeie aventurieră sau foarte nebunatică. Însă, fanii s-au întrebat, cu siguranţă, ce are în comun actriţa cu fiorosul tatuat Jesse James. Se pare că tatuajele sunt una dintre lucrurile în comun, căci actriţa are un tatuaj pe spate, pe care puţini fani au apucat să-l vadă.

Cate Blanchett, care are un talent fantastic de a juca în roluri nobile, se pare că în viaţa normală nu este atât de cuminte precum s-ar zice. Viaţa ei nu se aseamănă prea mult cu cea a lui Galadriel, ceea ce pare normal. Actriţa de origine australiană şi-a tatuat încheietura mâinii după ce a câştigat un premiu Oscar. Cu siguranţă că fanii se întreabă dacă nu cumva aceasta ascunde şi alte tatuaje.

Tatuaje ascunse ale vedetelor – un tatuaj mic, elegant şi aproape invizibil pe mâna lui Helen Mirren

Gwyneth Paltrow şi-a făcut un renume la Hollywood, după ce a apărut în roluri semnificative, a fost prietena lui Pitt, apoi a lui Ben Affleck, în final soţia solistului Coldplay, Chris Martin. Nu multă lume ştie că actriţa are tatuată litera C undeva în zona şoldurilor în partea stângă.

image

Una dintre cele mai talentate şi recunoscute actriţe de origine britanică, Helen Mirren, are o experienţă vastă în lumea actoricească de mai bine de 40 de ani. Deşi vizibil, tatuajul de pe mână actriţei, la baza degetului mare de la mâna stângă, nu este atât de cunoscut de fani. Se pare că vedeta a vrut să şocheze cu acest tatuaj, făcut cu mulţi ani în urmă, când tatuajele nu erau la modă.

Nu pare deloc genul care şi-ar face tatuaje, dar Julia Roberts ascunde un tatuaj chiar la baza coloanei vertebrale. Nici Jennifer Aniston, care a fost una dintre cele mai iubite vedete americane pentru rolul lui Rachel din Friends, nu pare genul care să se tatueze. Cu toate acestea, Jennifer are un tatuaj pe piciorul drept, jos pe partea interioară a labei piciorului. Se pare că tatuajul a fost făcut în memoria căţeluşului ei.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg