Taylor Swift a înşelat un Kennedy cu un alt Kennedy?

11 octombrie, 2012

E posibil ca tocmai cea care i-a tot criticat şi muştruluit prin cântecele sale pe foştii săi iubiţi să fi călcat strâmb atât de grosolan?

E posibil ca tocmai cea care i-a tot criticat şi muştruluit prin cântecele sale pe foştii săi iubiţi să fi călcat strâmb atât de grosolan?

La asta pare să fi dus obsesia ei pentru dinastia Kennedy, potrivit revistei americane Star. Mai ţineţi minte că nu demult, Taylor a avut o idilă cu minorul Patrick Schwarzenegger, înrudit cu celebra familie americană prin mama sa? Ei bine, în prezent, Swift se iubeşte oficial cu un alt Kennedy, Conor - vărul lui Patrick. Dar ce să vezi?! Revista menţionată susţine acum că relaţia artistei a ajuns într-un punct critic, după ce, la un eveniment al clanului de politicieni la care venise însoţită de Conor, s-a sărutat pe ascuns cu... Patrick! Şi se pare că cei din familie, care până mai ieri o adorau, sunt foc şi pară pe Swift, numind-o "o fomistă obsedată de ei"! "Taylor n-a fost atât de discretă pe cât a crezut", a declarat sursa citată de publicaţie. "Acum a pierdut respectul tuturor celor din familie. O dispreţuiesc şi n-o mai vor nici în preajma lui Conor, nici a lui Patrick!".

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE