Taylor Swift are o nouă relaţie? Cu cine a fost fotografiată sărutându-se

16 iunie, 2016
The Metropolitan Museum of Art's COSTUME INSTITUTE Benefit Celebrating the Opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, NYC, New York, America   02 May 2016 jpeg

Au trecut doar două săptămâni de când a apărut în presa internaţională vestea despărţirii lui Taylor Swift de Calvin Harris. Suficient timp, însă, pentru ca celebra artistă să fie curtată şi chiar să se îndrăgostească de altcineva.

Fotografie surprinsă la Met Gala, unde s-ar fi distrat cu Tom Hiddleston

Cele mai noi informaţii de la Hollywood ne indică faptul că Taylor Swift s-a consolat deja de despărţirea de Calvin Harris în braţele lui... Tom Hiddleston. Actorul britanic şi celebra cântăreaţă au fost surprinşi, marţi, sărutându-se pe o plajă din Rhode Island, acolo unde Taylor deţine o vilă de 18 milioane de dolari.

Amintim că nu e prima oară când se zvoneşte că cei doi ar avea o relaţie. În luna mai, la Met Gala, cei doi au fost văzuţi dansând şi bucurându-se unul de celălalt. De fapt, se pare că atunci a pornit totul, Tom punând ochii pe ea încă de atunci. ”Tom n-a pierdut vremea şi a invitat-o în oraş. Îşi tot dădeau mesaje în ultima vreme. (...) Când a aflat că e singură i-a dat mesaje şi i-a trimis chiar şi flori”, a declarat o sursă pentru revista ”Reveal„.

Tom Hiddleston

Dacă e să vorbim despre relaţiile amoroase ale lui Tom, trebuie să precizăm că cel mai recent s-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Elizabeth Olsen, co-starul din ”I saw the light”.

foto: getty images