Testamente VIP. Cele mai ciudate ultime dorinţe ale starurilor!

16 ianuarie, 2017
astaaaa jpeg

Celebrităţile deţin averi fabuloase şi bunuri materiale considerabile în timpul vieţii, iar, după moartea lor, acestea ajung în posesia celor dragi. Sau nu. Depinde care este doleanţa vedetelor înainte de moarte.  

Janis Joplin – Daţi o petrecere imensă

image

Cântăreaţa s-a bucurat din plin de viaţă, a trăit la cote maxime toate experienţele care i-au fost menite şi, de fapt, chiar asta i-a adus sfârşitul. Pe 4 octombrie 1970, a fost găsită moartă în camera unui hotel, din cauza unei supradoze. Avea numai 27 de ani.

Janis a trecut în testamentul ei că-şi doreşte ca, după dispariţia sa, toată lumea să petreacă în cinstea ei. Nu tu jale şi bocete, ci numai muzică bună şi energii pozitive. Şi, pentru ca acest lucru se se întâmple, Janis a lăsat 2.500 de dolari celor vreo 200 de prieteni de-ai ei – printre care managerul ei, artistul care a tatuat-o, sora şi logodnicul – ca să aibă mijloacele necesare pentru a-i îndeplini ultima dorinţă. Petrecerea a avut loc pe 26 octombrie 1970, în San Anselmo, California.

Marilyn Monroe – Împărţiţi bunurile mele între voi

image

Testamentul bombei sexy nu a clarificat pe nimeni, dimpotrivă. Atunci când diva absolută şi-a pierdut viaţa în 1962, ea a lăsat un testament în care prevăzuse ca toate bunurile sale, chiar şi hainele şi pantofii, să intre în posesia profesorului ei de actorie Lee Strasberg, pentru ca acesta să le împartă apoi între membrii familiei ei şi prietenii acesteia. Ei bine, acest Strasberg nici vorbă să fi împărţit ceva! A depozitat totul într-un depozit unde a rămas timp de 36 de ani. Abia când Lee a murit, la 80 de ani, văduva acestuia a scos la licitaţie obiectele lui Marilyn, pe care a obţinut nu mai puţin de 13,4 milioane de dolari.

Mickey Rooney – Nimeni nu primeşte nimic

image

Este unul dintre ultimii actori ai filmului mut, cu una dintre cele mai îndelungate cariere actoriceşti din istorie – 88 de ani! – , apărând în mai mult de 300 de pelicule până în 2014, când a decedat. Şi, adevărul e că atunci când trăieşti 93 de ani, poţi ajunge să cheltuieşti cam toţi banii pe care i-ai câştigat în toţi anii în care ai muncit, lucru care i s-a cam întâmplat şi lui Rooney. Din întreaga sa avere, numai 18.000 de dolari mai rămăseseră la moartea legendarului actor.

Mai mult de-atât, cu puţin timp înainte de a trece în nefiinţă, şi-a dezmoştenit soţia de 35 de ani şi pe 7 din cei 8 copii ai săi. De fapt, ce mai contează cine ce ia, când nu sunt puşi la bătaie decât 18.000 de dolari?!

Philip Seymour Hoffman – Să-mi creşteţi fiul în trei oraşe diferite

image

Actorul din “Doubt” a pierit la 46 de ani, în urma unei supradoze de droguri. În 2014, când s-a petrecut tragedia, familia Hoffman a mai avut un şoc în momentul în care a citit testamentul lui Philip. Acesta preciza că nu-şi doreşte ca moştenitorii lui – vorba vine “moştenitori” – să fie copii de bani gata, primiţi de-a gata prin testament. Aşadar nu le-a lăsat bani celor trei copii ai săi, tot bănetul ducându-se la iubita pe care o avusese în ultimii 14 ani. O altă pretenţie ciudată a fost ca unul dintre fiii săi să fie crescut în trei oraşe diferite - San Francisco, Chicago şi New York.

Farrah Fawcett – Actualul iubit nu ia nimic, totul se duce la ex

image

Actriţa din serialul tv Charlie’s Angels a pierdut lupta cu cancerul în 2009, adică fix în aceeaşi zi în care a murit şi superstarul Michael Jackson. Surpriza din testamentul divei a fost că Farrah nu i-a lăsat nimic partenerului ei de cursă lungă Ryan O’Neal, ci numai fiului ei, care a moştenit aproape întreaga avere a lui Fawcett. Dar, nu numai că cel care i-a fost aproape la bine şi la greu nu a văzut un dolar din agoniseala de-o viaţă a actriţei, un fost iubit de-ai lui Farah a primit 100.000 de dolari. Auci!

Alexander McQueen – Aveţi grijă de animale!

image

Trupul neînsufleţit al faimosului designer a fost descoperit de menajeră în dimineaţa zilei de 11 februarie 2010. McQueen se sinucisese. A luat o supradoză, şi-a tăiat venele şi s-a spânzurat. Întreaga lume a fost şocată de moartea talentatului creator de modă, care a ales să-şi ia viaţa la 9 zile după pierderea mamei sale. Pe biletul lăsat în camera celui care suferea de depresie şi anxietate scria: “Aveţi grijă de câinii mei. Îmi pare rău! Te iubesc, Lee!”

Mare iubitor de animale, McQueen le-a lăsat prietenilor lui canini 50.000 de lire sterline, pentru  a fi îngrijiţi întreaga lor viaţă. În plus, a donat mai mult de 400.000 de lire sterline unor diverse organizaţii care apără drepturile animalelor.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg