Tina Turner a suferit un alt infarct?

27 mai, 2014
tina turner erwin jpeg

După speculaţiile din februarie anul trecut, când legenda muzicii rock’n’roll ar fi suferit primul infarct, iată că declaraţia şoferului său, Albert, confirmă acum un nou episod. “Tina a trebuit să renunţe la o vacanţă pentru

După speculaţiile din februarie anul trecut, când legenda muzicii rock’n’roll ar fi suferit primul infarct, iată că declaraţia şoferului său, Albert, confirmă acum un nou episod. “Tina a trebuit să renunţe la o vacanţă pentru a-şi reveni după infarct, dar a reuşit să schiţeze un zâmbet pentru soţul ei, Erwin Bach”.

Conform publicaţiilor daneze şi germane („Express”), Tina Turner (74) se recuperează acum după problemele de sănătate, acasă în Elveţia, unde locuieşte cu partenerul ei de 57 de ani – cu care are o relaţie de 28 de ani. “A avut un infarct minor, acum e în convalescenţă”, ar fi spus şoferul ei, Albert B. Cologne.

Totuşi, curând după ce-au ieşit la suprafaţă zvonurile acestea, purtătorul de cuvânt al vedetei a negat informaţia: “Zvonurile nu sunt adevărate, Tina e bine sănătoasă”, adăugând că vacanţa în Carinthia de care spunea acest Albert – care nici n-ar fi şoferul real al cântăreţei –nici nu era planificată.

image

Imediat, site-ul german care publicase zvonul a şters articolul. Este a doua oară când se zvoneşte că faimoasa artistă are probleme de sănătate. Anul trecut, Oprah a negat acest lucru pe Twitter, blamând presupunerile de tabloid. Totuşi, o urmă de îndoială rămâne în legătură cu starea de sănătate a divei soul.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg