Tom Cruise a vrut să devină preot catolic. Cum a ajuns să fie dat afară de la seminar după a fost prins că fura

28 iulie, 2020
1 screenshot 2020 07 28 at 09 56 44 png png

Este binecunoscut faptul că Tom Cruise este unul dintre cei mai fideli şi implicaţi membrii ai cultului controversat numit Scientologie. El s-a folosit de notorietatea sa pentru a promova această religie damnată, deşi, toată copilăria şi adolescenţa a fost un catolic practicant.

Actorul şi cele trei surori ale sale au fost crescuţi în rit catolic. Viaţa alături de un tată şi un soţ abuziv a determinat-o pe mama lui să îşi ia copiii şi să se mute în Louisville, acolo unde Tom l-a întâlnit pe preotul catolic care l-a inspirat şi i-a arătat calea spre credinţă. El a ajuns chiar să studieze la Seminarul Franciscan din Cincinnati şi şi-a manifestat încă de pe atunci dorinţa de a deveni preot. Un coleg de şcoală a declarat, la un moment dat, pentru New York Daily News: “Tom avea o credinţă catolică extrem de puternică. Mergeam la slujbă, petreceam mult timp în capelă şi ne plăcea foarte mult să ascultăm poveşti ale preoţilor. Ni se părea că aceştia au un stil de viaţă minunat şi eram amândoi extrem de interesaţi de a deveni preoţi”. Seminarul din Cincinnati este şi locul unde Tom şi-a descoperit pasiunea pentru actorie, deoarece una din clase era clubul de artă dramatică. În cei doi ani de studiu, acesta a jucat în câteva producţii. Deşi motivul oficial expus de actor pentru că nu a terminat seminarul ar fi fost mutarea cu familia în New Jersey, un fost coleg l-a dat de gol, povestind în presă că el şi Tom creau numai probleme şi nu îşi însuşeau nici pe departe lecţiile şi regulile impuse de seminar. Cei doi s-au înhăitat şi au ajuns chiar să fure băuturi alcoolice de la preoţi, înainte de o celebrare pe care aceştia o pregăteau. Şcoala a scris o scrisoare familiei lui Tom prin care susţineau că e un băiat deosebit, că preoţii şi călugării îl plac foarte mult, dar că ar prefera să nu se mai întoarcă niciodată la seminar.

Pentru o perioadă, la începutul carierei lui, Tom şi-a menţinut religia catolică. Actorul Curtis Armstrong, alături de care Tom a jucat în Risky Business, şi-a amintit, la un moment dat, că acesta a refuzat invitaţia într-un bar, susţinând că trebuie să ajungă acasă să îşi repete rolul şi să citească din Biblie.

untitled collage jpg jpeg
Atât Nicole, cât şi Katie Holmes au refuzat să dea, vreodată, detalii despre viaţa lui Tom ca membru al bisericii Scientologice

În timp, Tom Cruise a fost racolat de David Miscavige, liderul bisericii Scientologice, iar modul în care actorul se dedică acestui cult dubios rămâne un mister atât pentru noi, cât şi pentru fostele sale soţii, Nicole Kidman şi Katie Holmes, care au ales, constrânse, să nu vorbească niciodată despre asta.Recente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg