Tratament de lux pentru Lindsay Lohan

26 august, 2010

Actriţa a trebuit să plătească un preţ scump pentru refacerea ei în urma abuzului cu droguri, şi anume peste 100.000 de dolari. Surse din incinta clinicii de dezintoxicare unde a fost internată Lindsay Lohan au declarat

Actriţa a trebuit să plătească un preţ scump pentru refacerea ei în urma abuzului cu droguri, şi anume peste 100.000 de dolari.

Surse din incinta clinicii de dezintoxicare unde a fost internată Lindsay Lohan au declarat că actriţa a fost nevoită să scoată din buzunar o sumă frumuşică de bani pentru refacerea ei. Tratamentul costă 17.870 de dolari pe săptămână, fără să punem la socoteală suma alocată plătirii doctorilor, analizelor, medicamentelor şi psihologilor. Per total, suma achitată de Lindsay a fost 40.000 de dolari pe săptămână. Şi cum judecătorul Marsha Revel i-a impus vedetei un tratament de 13 săptămâni, nota de plată s-ar fi ridicat la 520.000 de dolari. Dar doctorii au fost de părere că sentinţa judecătorului a fost cam prea dură, iar Lohan a fost eliberată după numai 23 de zile, adică după nici patru săptămâni petrecute în clinica de reabilitare, ceea ce i-a redus costurile la 130.400 de dolari.