John Travolta, surprins în timp ce-l săruta pe bărbatul care-i făcea masaj. Un fost membru al Bisericii Scientologice i-a văzut

27 septembrie, 2022
John Travolta jpg

Amănunte șocante legate de celebrul actor ies la iveală. Un fost membru al Bisericii Scientologice a scris o carte în care face dezvăluirea neașteptată.

Un membru activ și renumit al cultului scientologic, care a părăsit în glorie secta religioasă cu numeroși adepți celebri, inclusiv Travolta și Tom Cruise, și-a scris memoriile în cartea ”Un miliard de ani: Scăparea mea din viața trăită în cele mai înalte poziții ale scientologiei”. Potrivit dezvăluirilor, starul care acum are 68 de ani era atunci căsătorit, iar Mike Rinder, reprezentant de top al scientologiei era desemnat atunci să-l ajute pe Travolta să-și rezolve probleme personale, când, aparent, l-a surprins pe actor sărutând un alt bărbat, mai exact pe cel care îi făcea masaj!

Își amintește că a discutat cu starul “Grease” și “Pulp Fiction” într-un apartament de hotel. Moment în care, în cameră, maseurul actorului a intrat îmbrăcat doar cu un halat și l-a sărutat pe acesta direct pe gură. John i-ar fi spus: ”Vin repede”, iar bărbatul s-a retras în altă încăpere, scrie Rinder, potrivit PageSix.

”A fost șocant, eram un membru important al Bisericii Scientologice”, spune autorul. ”De fapt, avea foarte multă încredere în mine.”

Rinder a mai notat cum că Travolta și Kelly Preston au fost căsătoriți 28 de ani, dar de la începutul anilor ’90, actorul a fost înconjurat de povești legate de presupuse relații cu bărbați, inclusiv unul dintre foștii săi piloți sau un actor de filme porno. Cei doi soți au avut trei copii, Ella, Benjamin și Jett. Jett a murit la vârsta de 16 ani.

Niciun reprezentant al lui Travolta nu a comentat acuzațiile.

În schimb, un reprezentant al Bisericii Scientologice a declarat pentru PageSix: ”Mike Rinder este un mincinos notoriu, care vrea să facă bani cu minciunile sale.”

Numeroase vedete de la Hollywood, precum John Travolta, Kelly Preston, Lisa Marie Presley au mărturisit că sunt adepte ale religiei scientologice. O serie de detalii mai puţin cunoscute despre activitatea acestei organizaţii religioase au ajuns în atenţia presei după divorţul răsunător al lui Tom Cruise şi Katie Holmes, membri, şi ei, ai Bisericii Scientologice.

„Biserica scientologică este o civilizaţie fără criminali şi fără război, un loc în care cei capabili pot prospera, iar cei cinstiţi au drepturi”, spunea fondatorul acestei religii, Ron Hubbard, potrivit Adevărul.ro.

Reguli în Biserica Scientologică: omul, propriul Dumnezeu

Cel mai important obiectiv al celor care fac parte din Biserica Scientologică este purificarea totală a sufletului şi eliberarea acestuia de orice regulă a Universului şi a timpului.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg