John Travolta, surprins în timp ce-l săruta pe bărbatul care-i făcea masaj. Un fost membru al Bisericii Scientologice i-a văzut

27 septembrie, 2022
John Travolta jpg

Amănunte șocante legate de celebrul actor ies la iveală. Un fost membru al Bisericii Scientologice a scris o carte în care face dezvăluirea neașteptată.

Un membru activ și renumit al cultului scientologic, care a părăsit în glorie secta religioasă cu numeroși adepți celebri, inclusiv Travolta și Tom Cruise, și-a scris memoriile în cartea ”Un miliard de ani: Scăparea mea din viața trăită în cele mai înalte poziții ale scientologiei”. Potrivit dezvăluirilor, starul care acum are 68 de ani era atunci căsătorit, iar Mike Rinder, reprezentant de top al scientologiei era desemnat atunci să-l ajute pe Travolta să-și rezolve probleme personale, când, aparent, l-a surprins pe actor sărutând un alt bărbat, mai exact pe cel care îi făcea masaj!

Își amintește că a discutat cu starul “Grease” și “Pulp Fiction” într-un apartament de hotel. Moment în care, în cameră, maseurul actorului a intrat îmbrăcat doar cu un halat și l-a sărutat pe acesta direct pe gură. John i-ar fi spus: ”Vin repede”, iar bărbatul s-a retras în altă încăpere, scrie Rinder, potrivit PageSix.

”A fost șocant, eram un membru important al Bisericii Scientologice”, spune autorul. ”De fapt, avea foarte multă încredere în mine.”

Rinder a mai notat cum că Travolta și Kelly Preston au fost căsătoriți 28 de ani, dar de la începutul anilor ’90, actorul a fost înconjurat de povești legate de presupuse relații cu bărbați, inclusiv unul dintre foștii săi piloți sau un actor de filme porno. Cei doi soți au avut trei copii, Ella, Benjamin și Jett. Jett a murit la vârsta de 16 ani.

Niciun reprezentant al lui Travolta nu a comentat acuzațiile.

În schimb, un reprezentant al Bisericii Scientologice a declarat pentru PageSix: ”Mike Rinder este un mincinos notoriu, care vrea să facă bani cu minciunile sale.”

Numeroase vedete de la Hollywood, precum John Travolta, Kelly Preston, Lisa Marie Presley au mărturisit că sunt adepte ale religiei scientologice. O serie de detalii mai puţin cunoscute despre activitatea acestei organizaţii religioase au ajuns în atenţia presei după divorţul răsunător al lui Tom Cruise şi Katie Holmes, membri, şi ei, ai Bisericii Scientologice.

„Biserica scientologică este o civilizaţie fără criminali şi fără război, un loc în care cei capabili pot prospera, iar cei cinstiţi au drepturi”, spunea fondatorul acestei religii, Ron Hubbard, potrivit Adevărul.ro.

Reguli în Biserica Scientologică: omul, propriul Dumnezeu

Cel mai important obiectiv al celor care fac parte din Biserica Scientologică este purificarea totală a sufletului şi eliberarea acestuia de orice regulă a Universului şi a timpului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg