John Travolta, surprins în timp ce-l săruta pe bărbatul care-i făcea masaj. Un fost membru al Bisericii Scientologice i-a văzut

27 septembrie, 2022
John Travolta jpg

Amănunte șocante legate de celebrul actor ies la iveală. Un fost membru al Bisericii Scientologice a scris o carte în care face dezvăluirea neașteptată.

Un membru activ și renumit al cultului scientologic, care a părăsit în glorie secta religioasă cu numeroși adepți celebri, inclusiv Travolta și Tom Cruise, și-a scris memoriile în cartea ”Un miliard de ani: Scăparea mea din viața trăită în cele mai înalte poziții ale scientologiei”. Potrivit dezvăluirilor, starul care acum are 68 de ani era atunci căsătorit, iar Mike Rinder, reprezentant de top al scientologiei era desemnat atunci să-l ajute pe Travolta să-și rezolve probleme personale, când, aparent, l-a surprins pe actor sărutând un alt bărbat, mai exact pe cel care îi făcea masaj!

Își amintește că a discutat cu starul “Grease” și “Pulp Fiction” într-un apartament de hotel. Moment în care, în cameră, maseurul actorului a intrat îmbrăcat doar cu un halat și l-a sărutat pe acesta direct pe gură. John i-ar fi spus: ”Vin repede”, iar bărbatul s-a retras în altă încăpere, scrie Rinder, potrivit PageSix.

”A fost șocant, eram un membru important al Bisericii Scientologice”, spune autorul. ”De fapt, avea foarte multă încredere în mine.”

Rinder a mai notat cum că Travolta și Kelly Preston au fost căsătoriți 28 de ani, dar de la începutul anilor ’90, actorul a fost înconjurat de povești legate de presupuse relații cu bărbați, inclusiv unul dintre foștii săi piloți sau un actor de filme porno. Cei doi soți au avut trei copii, Ella, Benjamin și Jett. Jett a murit la vârsta de 16 ani.

Niciun reprezentant al lui Travolta nu a comentat acuzațiile.

În schimb, un reprezentant al Bisericii Scientologice a declarat pentru PageSix: ”Mike Rinder este un mincinos notoriu, care vrea să facă bani cu minciunile sale.”

Numeroase vedete de la Hollywood, precum John Travolta, Kelly Preston, Lisa Marie Presley au mărturisit că sunt adepte ale religiei scientologice. O serie de detalii mai puţin cunoscute despre activitatea acestei organizaţii religioase au ajuns în atenţia presei după divorţul răsunător al lui Tom Cruise şi Katie Holmes, membri, şi ei, ai Bisericii Scientologice.

„Biserica scientologică este o civilizaţie fără criminali şi fără război, un loc în care cei capabili pot prospera, iar cei cinstiţi au drepturi”, spunea fondatorul acestei religii, Ron Hubbard, potrivit Adevărul.ro.

Reguli în Biserica Scientologică: omul, propriul Dumnezeu

Cel mai important obiectiv al celor care fac parte din Biserica Scientologică este purificarea totală a sufletului şi eliberarea acestuia de orice regulă a Universului şi a timpului.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg