Tupac, omorât din ordinul lui P. Diddy?

4 octombrie, 2011
rtr2fu6z jpeg

Detectivul care s-a ocupat de ancheta în cazul uciderii lui Tupac în 1996 crede că Tupac şi Biggie Smalls au fost omorâţi la ordinul patronilor unor case de discuri rivale.

Detectivul care s-a ocupat de ancheta în cazul uciderii lui Tupac în 1996 crede că Tupac şi Biggie Smalls au fost omorâţi la ordinul patronilor unor case de discuri rivale. La 15 ani de la moartea rapperului Tupac Shakur, fostul detectiv Greg Kading, însărcinat în ’96 cu anchetarea cazului de omucidere, a scos o carte în care face dezvăluiri uluitoare despre asasinul artistului de culoare. Din cartea lui aflăm că informatorul Keffe Davis pretinde că Sean Combs - pe-atunci cunoscut drept Puff Daddy - i-a oferit 1 milion de dolari pentru a-i omorî pe Tupac şi Suge Knight, şeful casei de discuri Death Row. Potrivit lui Kading, Knight, la rândul său, l-a plătit pe membrul unei bande să îl omoare pe Biggie Smalls ca răzbunare pentru asasinarea lui Tupac.

image

Kading, care şi-a dat demisia din LAPD imediat după închiderea cazului, susţine că există dovezi pentru rezolvarea dosarelor de crimă.

„Combs m-a dus jos şi mi-a spus: «Vreau să scape de tipii ăştia»“, ar fi declarat Davis, scrie Kading în cartea sa. Davis susţine că nepotul său, acum decedat, ar fi fost asasinul lui Tupac. În prezent informatorul este acuzat într-un dosar care implică drogurile.

Întrebat cum răspunde acestor acuzaţii, Sean „Diddy” Combs spune că poveste este „o ficţiune pură şi pur şi simplu ridicolă“.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg