Tyka Nelson, sora lui Prince, a înaintat actele pentru moştenire

27 aprilie, 2016
tyka jpeg

Tyka Nelson

Tyka Nelson, cea mai apropiată rudă a artistului decedat pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, a înaintat la tribunalul din Carver County, Minneapolis, actele necesare pentru a fi numită executor al averii amuzicianului.

„Nu ştiu de existenţa unui testament şi nu cred că decedatul a lăsat vreun document cu titlu testamentar în urma lui“, ar fi scris Tyka în actele înaintate la tribunal, conform TMZ.

În aceleaşi acte, Tyka s-a trecut pe ea, dar şi pe fraţii vitregi ai lui Prince, John, Norrine, Sharon, Alfred şi Omarr ca beneficiari ai averii acestuia, estimată cel mai recent la suma de 150 de milioane de dolari, în ciuda unor zvonuri care vorbeau de 800 de milioane.

Încă nu s-au stabilit cauzele morţii lui Prince

Părinţii lui Prince, John L. Nelson şi Mattie Shaw, au murit amândoi, iar Tyka este singura lui soră şi de mamă, şi de tată.

Tatăl lui Prince a mai avut cinci copii în urma celui de-al doilea său mariaj, pe Lorna, Norrine, Sharon, Duane şi John.

Lorna şi Duane au decedat în 2006, respectiv 2011.

La rândul ei, şi mama lui Prince s-a recăsătorit şi a mai născut doi copii, pe Omarr şi Alfred.

În plus, sora lui Prince a mai declarat în actele respective că este nevoie de un administrator al averii lui Prince, propunându-i pentru asta reprezentanţii Bremer Bank din Minnesota, instituţie bancară care a lucrat de ani buni cu legendarul artist.

Cu toate aceştia, voci avizate din cadrul industriei muzicale susţin că este bizar ca un artist de calibrul lui Prince, cu o avere considerabilă şi un catalog muzical despre care se spune că valorează 500 de milioane de dolari, să nu fi întocmit un testament.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg