Ultima dorinţă a starurilor. N-o să-şi vină să crezi ce obiecte au dorit să ia cu ei pe lumea cealaltă!

17 august, 2019
7 gettyimages 51040175 jpg jpeg

Au lăsat în urmă carieră, familii şi multă durere atunci când au plecat pe ultimul lor drum. Şi au luat cu ei doar câteva obiecte personale, cu o semnificaţie specială pentru cei plecaţi definitv dintre noi. Iată cu ce obiecte şi-au dorit starurile să fie înmormântate!

George H. W. Bush a purtat nişte şosete speciale pe ultimul său drum

gettyimages 173500623 jpg jpeg

După regretabila zi de 30 noiembrie 2018, când cel de-al 41-lea preşedinte al Statelor Unite a decedat, reprezentantul acestuia a anunţat, în mod public, că George H.W. Bush va fi înmormântat într-o pereche de şosete cu valoare sentimentală. Obiectul vestimentar cu pricina reprezintă tributul adus unei vieţi întregi dedicate ţării, începând cu rolul jucat de Bush la 18 ani, când a fost aviator în război.

Tony Curtis a luat cu el în mormânt un iPhone

gettyimages 3362857 jpg jpeg

Fosta soţie a legendarului actor, Jill Vandenberg Curtis, a dezvăluit toate obiectele care l-au însoţit pe Curtis în drumul spre eternitate – mănuşile cu care şofa, medaliile din armată, pantofiorii de bebeluş ai nepotului său, un dvd cu bucăţi din filmul său preferat, telefonul său mobil, cenuşa căţelului său, ochelari de soare, pensule, şapte pachete de îndulcitor şi o bucăţică decorativă dintr-o sinagogă din Budapesta pe care starul hollywoodian a ajutat să fie restaurată.

Humphrey Bogart a luat cu el fluierul oferit lui Lauren Bacall

gettyimages 2638156 jpg jpeg

Bogart a murit din cauza cancerului, la 12 ani de când se însurase cu Bacall. A fost incinerat, însă, în cenuşa sa, a fost băgat un mic fluier cu o semnificaţie aparte. Fruierul cu pricina i-a fost oferit de Humphrey lui Lauren, înainte de-a face nunta şi avea inscripţionat pe el o replică celebră din filmul ei, To Have and Have Not: "If you want anything, just whistle." (n.r. Dacă vrei ceva, tot ce ai de făcut e să fluieri.)

Frank Sinatra a fost înmormântat cu o sticlă din whiskey-ul lui preferat

gettyimages 3068246 jpg jpeg

Mare amator de băutură, fiind crescut de proprietarul unei taverne, legendarul muzician a luat cu el, pentru totdeauna, o sticlă de Jack Daniel's, în 1998, când a murit. Lângă trupul neînsufleţit al lui Sinatra, familia a mai pus şi câteva monede – pentru a-şi suna prietenii – şi un pachet de ţigări Camel.

Elizabeth Taylor n-a vrut să se despartă de o scrisoare de dragoste primită de la Richard Burton

Splendida actriţă cu ochi violeţi a fost căsătorită de opt ori, două dintre nunţile ei au fost făcute cu iubirea vieţii ei, Richard Burton. Acesta îi scrisese divei o ultimă scrisoare de dragoste cu trei zile înainte de-a muri, în 1984, pe care Elizabeth a preţuit-o enorm, ţinând-o în permanenţă sub salteaua patului ei.

gettyimages 2931020 jpg jpeg

A fost ultima ei dorinţă să fie înmormântată cu acea bucată de hârtie, în 2011, când şi-a dat ultima suflare. În acea ultimă scrisoare de dragoste, Richard îi spusese jumătăţii lui că voia să meargă acasă. Şi acasă era oriunde era Elizabeth… O poveste de dragoste cu adevărat nemuritoare!

gettyimages 109186166 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg