Uma Thurman, dependentă de alcool şi antidepresive?

1 februarie, 2017
'Zulu' Premiere And Closing Ceremony   The 66th Annual Cannes Film Festival jpeg

Sunt acuzele aduse de Ardpad Busson, tatăl copilului ei, cu care se află într-un război pe viaţă şi pe moarte pentru custodia Lunei

Uma şi Arpad: iubire transformată în ură!

În septembrie 2015, un judecător o lăuda pe Uma Thurman pentru felul în care ea şi fostul logodnic Arpad Busson reuşiseră să lase în urmă problemele ca să rezolve custodia fiicei lor, Luna Thurman-Busson. Judecătorul se grăbise, se pare. Fiindcă la o nouă înfăţişare la Curtea Supremă din Manhattan, stabilită după ce Arpad a cerut mai mult timp cu fiica lui, acesta i-a şocat pe cei prezenţi în sala de judecată cu reclamaţia sa... Dornic de a câştiga teren ca părinte, Arpad a susţinut că Uma consumă un amestec extrem de periculos de alcool şi medicamente care i-au fost prescrise pentru a-şi trata o boală mentală gravă. Oare Arpad spune adevărul sau e în stare să declare orice pentru a o denigra pe Uma ca s-o decadă din drepturi?

Potrivit lui Arpad, Uma ar fi o mamă instabilă psihic, cu stări schimbătoare, care a încercat constant să-l ţină departe de copilul său.  De altfel, stările schimbătoare ale Umei ar fi şi motivul pentru care actriţa ar fi schimbat până acum vreo şapte bone pentru fiica sa. Afirmaţiile lui Busson au fost scânteia care a reaprins războiul dintre cele două tabere. Fiindcă replica avocatei Umei nu a întârziat să apară, aceasta acuzându-l că e dependent de prostituate. Şi că e extrem de neglijent cu fiica lui – de-asta Uma ar încerca să-l ţină departe de cea mică. Unul dintre exemplele neglijenţei lui ar fi atunci când a luat-o la casa lui din Bahamas pe Luna, lăsând-o apoi acolo pentru a zbura în Cuba la un concert Rolling Stones... Războiul continuă şi, din păcate, Uma şi Arpad par decişi să-şi spele rufele în public, lucru care nu-i poate face decât rău copilului!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg