Un cuplu neaşteptat! Fostul soţ al lui Gwen Stefani, cuplat cu fosta soţie a lui Tiger Woods

8 septembrie, 2016
gavin si elin jpeg

O mişcare îndrăzneaţă din partea lui Gavin Rossdale, care şi-a înşelat faimoasa soţie, de vreme ce şi-a găsit şi el pe cineva nou – undeva tot în cercurile mai de sus. Nu bona copiilor lor, cu care a călcat strâmb, aşa cum se aşteptau mulţi, ci cu Elin Nordegren, fosta nevastă a lui Tiger Woods.

image

Tot blondă, tot frumoasă, cu vreo 10 ani mai tânără decât Gwen, aceasta l-a cucerit pe Gavin de când s-au cunoscut prin intermediul prietenilor comuni. Cei doi divorţaţi au fost surprinşi la o întâlnire romantică în Los Angeles la final de august, dar abia acum s-a aflat despre relaţia lor aflată încă la început.

Fostă bonă şi model suedez, Elin este mama celor doi copii cu renumitul jucător de golf – Sam (9) şi Charlie (7) – care a înşelat-o în repetate rânduri. Ceea ce face cu atât mai ciudată relaţia cu Gavin, de vreme ce ea s-a aflat în aceeaşi ipostază ca Gwen, cea de nevastă înşelată. Ba mai mult, se şi înţelege de minune cu tatăl celor trei copii cu cântăreaţa – Kingston (10), Zuma (8) şi Apollo (2). “Elin zboară spre L.A. de multe ori cu avionul ei privat, vor ca lucrurile să meargă bine între ei”, a mărturisit o sursă citată de Us Weekly.

Elin Nordegren în tinereţe

Cumva, cei doi au multe în comun. Pe lângă faptul că sunt părinţi divorţaţi şi au parte de ceva celebritate, au trecut prin scandaluri despre infidelitate. Gavin (50) a înşelat-o pe artista de 46 de ani cu dădaca Mindy Mann, în timp ce Gwen era însărcinată cu al treilea lor copil, în 2014. Cei doi au divorţat oficial în toamna anului trecut.  Gwen s-a cuplat imediat cu Blake Shelton cu care e şi acum.

Gwen Stefani şi Blake Shelton

Cât despre Elin şi Tiger Woods, cei doi au divorţat în 2010, după ce jucătorul de golf a recunoscut că şi-a înşelat nevasta şi că încearcă să-şi refacă mariajul. După despărţire, în timp ce Tiger s-a cuplat cu Lindsey Vonn, blonda suedeză a avut o relaţie de un an cu miliardarul Chris Cline.

Elin şi Tiger Woods



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg