Un instantaneu reuşit? Nici vorbă! Aceste staruri au contracte avantajoase cu paparazzi!

21 noiembrie, 2018
10 gettyimages 460202040 jpg jpeg

Le vezi puse la patru ace chiar şi când merg pe stradă, intră în sala de sport sau merg relaxate la cumpărături. E clar că au o grijă sporită pentru propriul look, se străduiesc să arate ca scoase din cutie la fiecare oră din zi sau din noapte. Însă mai e un motiv – vedetele îşi plănuiesc singure apariţiile în tabloide şi, atunci când îi cheamă pe paparazii să le “surprindă” în ipostaze avantajoase, sunt pregătite din cap până-n picioare să arate trăsnet! Iată dovada!

Taylor Swift

Să fim serioşi, cine iese din sala de sport cu machiajul intact şi părul aranjat până la ultimul firicel?! Păi, Taylor reuşeşte asemenea performanţă tocmai pentru că ştie că o aşteaptă fotografii afară şi sunt pregătiţi să o pozeze din toate unghiurile. Neapărat favorabile, da? Că doar ea i-a plătit să o “surprindă” cu blitzul aparatelor foto.

image

Dacă voia să fie lăsată în pace ca să-şi vadă liniştită de programul ei zilnic, stătea frumuşel acasă, unde cu siguranţă că are o încăpere întreagă la dispoziţie burduşită cu cele mai performante aparate sport. Sau măcar ieşea prin spatele clădirii – ca orice divă care se respectă – şi nu se mai făcea tam-tam din cauza prezenţei ei acolo. Dar, zău, ce rost are să te rupi în figuri la sala de sport, dacă nimeni nu află despre chestia asta, nu?    

Britney Spears

Nici Prinţesa Pop nu e străină de asemenea practici. Am fi zis că ea nu se are deloc bine cu paparazi - mai ales din momentul prăbuşirii ei psihice petrecute cu ani în urmă, în faţa camerelor de filmat şi fotografiat – însă iată că ne-am înşelat. Rolling Stone bagă mâna-n foc că blondina avea jurnaliştii ei preferaţi pe care-i chema oriunde şi oricând voia ea.

image

Dacă-mi permiteţi o precizare, Brit nu prea dă bine atunci când se străduieşte să pară surprinsă de paparazi, având în vedere ţinutele pe care le poartă pe stradă şi care par de mâna a doua şi coafura ei etern ciufulită. Mă şi întreb cum o arăta ea atunci când chiar crede că nimeni n-o vede şi n-o aşteaptă cu aparatul foto focusat pe ea?! Brrr!!

Ryan Reynolds

Atât timp cât eşti în top e musai să profiţi de asta! Dacă ştie lumea cine eşti, stoarce de la ei toţi dolarii posibili şi imposibili. Numele tău generează venituri constistente pentru publicaţii şi branduri de tot felul, go for it, rezervă-ţi şi ţie o parte din profit. Probabil aşa s-au gândit managerii, impresarii, PR-ii şi consilierii financiari ai faimosului actor atunci când i-au propus să vândă orice. Să se vândă oricum şi oricând.

image

Astfel, Ryan a apărut prin tabloide plimbându-se nesinchisit pe străzile americane şi consumând diverse produse, de la iaurtul Chobani şi cartofii prăjiţi de la Burger King, la un Nespresso delicios. Mai mult, a zărit, în plimbarea lui “nevinovată” chiar şi o motocicletă Can-Am, peste care s-a aplecat să o atingă duios. OMG, nu era mai simplu să facă o şedinţă foto într-un studio profesionist şi gata?! Decât să se prefacă – destul de convingător de altfel – că paparazi chiar l-au surprins în momentele acestea cruciale din viaţa lui. O, da!

Alec Baldwin

Ştiu ce o să spuneţi! Că individul e certat cu presa de scandal şi că cel mai probabil nu ar vrea să aibă nimic de-a face cu ea. Vaaai, dar să nu fim naivi! Totul până la bani! La banii lui, care, iată, se pot înmulţi frumuşel doar dacă pui la cale nişte “coincidenţe” teribile. Astfel, Alec pare să fie omul potrivit la locul potrivit de un număr suspect de ori. Numele lui apare ca prin minune în tabloide fix atunci când are un film sau o piesă în plină promovare sau… i se mai naşte un copil. Da, da, păi ce, credeaţi cumva că amănunte emoţionante din viaţa particulară a vedetelor nu se pot vinde pe bani buni? Ai lui, evident!  

image

Blake Lively

Nu numai că frumoasa actriţă îşi cheamă selecţia preferată de paparazi la locul şi timpul ştiute doar de ea, dar blondina chiar insistă să-şi perie singură “instantaneele” cu ea, după care le dă spre publicare pe gratis. Mă rog, nu trebuie să v-o închipuiţi pe ea photoshopând la greu, are oameni specializaţi care se ocupă cu cosmetizarea sa.  

image

Cameron Diaz

Da, ştiu că s-a retras de la Hollywood şi, inexplicabil pentru mine, preferă doar compania soţului ei nici foarte frumos, nici foarte faimos. Dar vorbim despre perioada ei de glorie din cetatea Filmului, când îi juca pe degete pe paparazi. De pildă când s-a despărţit de Justin Timberland. Atunci i-a chemat pe paparazi să fie prezenţi la fiecare apariţie publică a ei. Şi nu mă refer la prezenţa ei la evenimente, ci pur şi simplu când ieşea din casă şi făcea doi paşi până la primul butic de fiţe din cartier. Arăta demenţial atunci şi voia ca toată lumea să ştie asta! Justin included!

image


Recente pe Ok! Magazine

Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg