Un nou cuplu? Kristen Stewart și Léa Seydoux, jocul seducției pe covorul roșu de la Cannes

25 mai, 2022
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg

Se știe deja că starul din „Twilight“ este o admiratoare a femeilor, iar pe actrița franceză pare s-o incite acest interes al partenerei sale de platou.

La patru ani de la ultima sa apariție la Cannes, Kristen Stewart a făcut ravagii pe covorul roșu de la Palais des Festivales. Nu doar că a fost o prezență foarte fashion și cu anumite hinturi sexy, ci le-a oferit fotografilor și destul material pentru a transmite presei disponibilitatea ei sentimentală.

Pentru cine a fost atent să-i urmărească gesturile - și chiar și pentru cine n-a urmărit-o chiar atât de insistent! - Kristen Stewart (32) s-a angajat într-un joc al seducției cu actrița franceză Léa Seydoux (36), partenera sa din filmul „Crimes of the Future“ - un thirller horror despre o lume post apocaliptică, în care (culmea!) sentimentele au fost înăbușite, eludate voit prin avansul tehnologiei.

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (12) jpg

De cealaltă parte, Léa Seydoux, despre care se știe că este într-o relație cu André Meyer încă din 2013, nu părea deloc deranjată de atenția starului hollywoodian (ori de sacou prea desfăcut al lui Kristen!), ba dimpotrivă, părea să-i răspundă cu gesturi și mai demonstrative, fotografii surprinzându-le în timp ce se îmbrățișau și se sărutau pe obraz sau se țineau de mână ori de după mijloc. Iar privirile languroase... câte vorbe dulci ar fi putut spune!

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (7) jpg

Desigur, genul acesta de apropiere este destul de întâlnit la Cannes, unde oamenii se bucură de revedere, de promovarea unui proiect la care s-a muncit mult sau de performanța de-a ajunge să fie făcuți cunoscuți într-o astfel de circumstanță. Doar că, știut fiind trecutul lui Kristen Stewart, care preferă și compania doamnelor, acest joc mai mult sau mai puțin subtil desfășurat în văzul tuturor a ridicat semne de întrebare inerente. Nu cumva avem în fața noastră un nou cuplu? Chiar și conjunctural...

stanga
dreapta
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (13) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (11) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (9) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (10) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (8) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (5) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (6) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (4) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (2) jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (3) jpg

Cert e că ambele actrițe au fost ovaționate de public și toată picanteria întâlnirii lor pe Coasta de Azur a făcut un marketing nesperat filmului „Crimes of the Future“ - la a cărui premieră a participat și colegul lor, Viggo Mortensen, regizorul David Cronenberg, dar și Sharon Stone și Vincent Cassel cu Tina Kunakey, din postura de invitați speciali.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg