Un nou cuplu! Rihanna şi Drake sunt împreună?

27 februarie, 2014
drake rihanna paris 2 jpeg

Prieteni sunt de mult timp, fiind activi amândoi în lumea muzicii şi colaborând deja la anumite piese. Însă în ultima vreme, tot mai multe fotografii cu ei ies la iveală, întâlnirile lor dând de înţeles că ceva-ceva romantic se petrece între ei!

Prieteni sunt de mult timp, fiind activi amândoi în lumea muzicii şi colaborând deja la anumite piese. Însă în ultima vreme, tot mai multe fotografii cu ei ies la iveală, întâlnirile lor dând de înţeles că ceva-ceva romantic se petrece între ei!

Luni, rapperul de 27 de ani a fost invitatul-surpriză al serii din clubul Soixante Dix Neuf, din Paris, care sărbătorea un an de la înfiinţare. Acolo şi-a făcut apariţia şi Rihanna, cu care Drake a petrecut până în zori. Este a treia oară când perechea a fost surprinsă împreună, luna aceasta - şi nu doar pentru a cânta împreună în concert, ci şi pentru a se susţine reciproc. Iar flirtul dintre ei a fost atât de evident pe scenă, în timpul intimului duet!

Drake şi Rihanna, trei întâlniri într-o lună

Doar că cei doi presupuşi prieteni-iubiţi s-au întâlnit şi cu o seară înainte de club, chiar la unul dintre restaurantele favorite ale focoasei artiste care abia a împlinit 26 de ani. Cei doi artişti au luat cina la L’Avenue, tot în Paris, un hotspot al celebrităţilor precum Kim Kardashian şi Kanye West ori Jay-Z şi Beyonce.

Ca lucrurile să fie şi mai picante între noul cuplu discret, se pare că Drake i-a trimis Rihannei şi mamei sale, de Ziua Îndrăgostiţilor, trandafiri albi şi şampanie, spune o sursă apropiată rapperului, pentru publicaţia HollywoodLife.com.

Mulţi dintre fanii ambilor cântăreţi speră ca cei doi să fie împreună, mai ales că artistul se poartă incredibil de atent şi de afectuos cu ea, iar Rihanna pare să se simtă extraordinar în prezenţa lui. În plus, după atâta suferinţă pricinuită de fostul ei, Chris Brown, RiRi chiar merită un astfel de bărbat în viaţa ei.

image

Scânteia dintre cei doi are vechime: se zvoneşte că, după despărţirea de Chris Brown, Rihanna s-a cuplat cu Drake, iar un conflict între cei doi bărbaţi din viaţa ei a început să se înteţească. În plus, în 2012, Drake a mărturisit sentimentele sale pentru RiRi. "E incredibilă, e frumoasă şi îmi dă emoţii", a spus el, confirmând că a şi fost cuplat cu ea. Mărturie stau pozele făcute în 2011, la un meci de baschet.

image

Foto Instagram, Twitter, WENN, Video YoutubeRecente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}